Fighter
Napisano Ponad rok temu
fighter powinien miec garde chroniaca palce, tak?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Jak najbardziej masz racje ze a sparingach to nie zdarza sie czesto ( ale to zalezy od tego z kim sparujesz) , na ulicy wystrczy ze raz uda sie tobie sparowac i wlasnie wtedy poodcinasz sobie palce.
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
wtedy widac kto kogo zarznal, daje chyba ciut wiecej realizmu niz atrapa (a moze sa juz takie atrapy ?)
co do gardy w "fighterach" to dzis walka na noze (mowie i swiecie tzw cywilizowanym) to juz rzadkosc, co za tym idzie producenci (poza nielicznymi) ulegaja moda itd. warto popatrzec na bron historyczna (biala) wiekszosc ma gardy = zastanawiajace ? :?
Napisano Ponad rok temu
A ja sobie znalazłem dosyć taniego fighterka przy którym nie musi się skońćzyć tylko na marzeniach. CRKT - Polkowski/Kasper Companion i jego czarna wersja w nowowypuszczonej edycji ( czarna bo pokryta teflonem...)
Warto wspomnieć, że oba typy noży są produkowane też w wersji składanej, co widać na 2 rysunku...
Napisano Ponad rok temu
Greg Lightfoot: HOG HUNTER lub NIGHT STRIKE !!! (ten drugi zostal oceniony jako najlepszy fighter Lightfoot-a)
Tak mnie teraz uderzyło... a kto tak ocenił? Bo jak dla mnie to np. Hammerhead Machine i Sierra są tak samo boskie , o ile nie bardziej. No i są jeszcze takie zabawki "limited edition" jak np. Pitbull (zrobił tylko 25 szt.) czy Bulldog (35 szt.). Oba mają podobną stylistykę, a większy Bulldog wygląda tak:
ech...
Napisano Ponad rok temu
JAK BĘDĘ MIAŁ HUMOR TO PODEŚLĘ WAM ZDJĘCIA MOJEGO KUCHENNEGO "FIGHTERA"
Napisano Ponad rok temu
Ja mam w domu 2 takie noże, ale używam ich do rzucania, bardzo sobie je chwalę...
Napisano Ponad rok temu
Tzn wariacja SZABO na temat tej rolniczej zabawki...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomahawk tani jest .. musisz wujka kochac bo 200$ kosztuje a pochwa 100$widze ze zaczynaja robic cos dla soamoobrony rolnictwa hehe i dla drwali heheh ten sierp niezly kupie wujkowi na wies moze sie przyda
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seiken
- Ponad rok temu
-
Walka nozem
- Ponad rok temu
-
SEVILLIAN STEEL
- Ponad rok temu