) Po około 3 dniach wszystko z kolanem wróciło do normy, a do lekarza więcej nie poszedłem. Trochę jednak obawiam się tego skrzypienia. Mieliście jakieś doświadczenia z tego rodzaju kontuzjami ?
  ) Po około 3 dniach wszystko z kolanem wróciło do normy, a do lekarza więcej nie poszedłem. Trochę jednak obawiam się tego skrzypienia. Mieliście jakieś doświadczenia z tego rodzaju kontuzjami ?Pozdrówka.

Napisano Ponad rok temu
 ) Po około 3 dniach wszystko z kolanem wróciło do normy, a do lekarza więcej nie poszedłem. Trochę jednak obawiam się tego skrzypienia. Mieliście jakieś doświadczenia z tego rodzaju kontuzjami ?
  ) Po około 3 dniach wszystko z kolanem wróciło do normy, a do lekarza więcej nie poszedłem. Trochę jednak obawiam się tego skrzypienia. Mieliście jakieś doświadczenia z tego rodzaju kontuzjami ?Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

heh, i za pare dni na oboz  8O
  heh, i za pare dni na oboz  8O    

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . Są jeszcze jakieś naświetlania laserem, ztym w domu może być gorzej.
  . Są jeszcze jakieś naświetlania laserem, ztym w domu może być gorzej.Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ale kazdy z tych punktow nalezalo by rozwinac. Nie bardzo chce sie bawic we wrozke ale ogolne zasady bezpieczenstwa cwiczen mozna znalezc na necie. Bylo to opisywane (tutaj albo na Gorinkan).
 ale kazdy z tych punktow nalezalo by rozwinac. Nie bardzo chce sie bawic we wrozke ale ogolne zasady bezpieczenstwa cwiczen mozna znalezc na necie. Bylo to opisywane (tutaj albo na Gorinkan).Napisano Ponad rok temu
jeszcze nie jesthmmmmmmm podobno moj kub jest w posiadaniu bodajze bioptronu, musze sie dowiedziec o szczegoly.....
 - byc moze bioptron bedzie jesienia.....
   - byc moze bioptron bedzie jesienia.....

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

:-)   :-)
   :-)   :-)    

Napisano Ponad rok temu
 , a pewnie chetnych bedzie duzo....
  , a pewnie chetnych bedzie duzo....  

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu