Kontuzje
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Tak to juz jest - "sport to zdrowie"
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeszczace i skrzypiace kolana to i moj problem. Trenuje od 3,5 roku karate ale to tylko troche poglebilo niektore kontuzje "z zycia".
Z lewym kolanem mialam porblem jak 2 lata temu gdy mialam polozona na boku noge usiadl mi w kolanie 75kg brat. Bolesny przypadek.
Z prawym mam problem po tym jak po wywrotce na rowerku walnelam kolanem w kraweznik.
Nie mialam nic zlamane.
Trzeszczenie nie jest takie straszne. A ja na szczescie poza tym nie mam zadnych dolegliwosci. Kolanka mnie nie bola wiec to olewam ...
Smiesznie za to bylo jak chlopak polozyl reke na kolanie a tu chroboty i trzaski w nim
No ale nic,
pozdro
Sei
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
100% gwarancji, ale oczywiście nie za pierwszym razem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
a co do masazu- moze dowiem sie co nieco we wtorek u lekarza, mam nadzieje ze pokaze mi jakis zestaw cwiczen ktore bede mogl robic we wlasnym zakresie, jade na oboz i nie za bardzo bede mogl chodzic na rehabilitacje....
Napisano Ponad rok temu
1) trzeba znalezc przyczyne kontuzji i ja usunac
2) nalezy skontaktowac sie ze specjalista, powiedziec mu, ze sie jest 'sportowcem' i posluchac co ma do powiedzenia
3) na przyszlosc unikac cwiczen prowadzacych do urazow
Niby wszystko proste ale kazdy z tych punktow nalezalo by rozwinac. Nie bardzo chce sie bawic we wrozke ale ogolne zasady bezpieczenstwa cwiczen mozna znalezc na necie. Bylo to opisywane (tutaj albo na Gorinkan).
Zreszta punkty 1) i 3) za zalezne od trenera, on powinien to wiedziec. Warto z nim porozmawiac...
I nic na sile, boli -to przestac.
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
jeszcze nie jest - byc moze bioptron bedzie jesienia.....hmmmmmmm podobno moj kub jest w posiadaniu bodajze bioptronu, musze sie dowiedziec o szczegoly.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak na serio- nie orienyujesz sie jak bedzie ten bioptron rozdysponowywany? bedziemy mogli to brac do domu czy przychodzic do slawka, klasc sie na ceratke itd :-) :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
niezapomniany trening, slowa trenera itd
- Ponad rok temu
-
wakacyjna motywacja
- Ponad rok temu