ninjitsu
Napisano Ponad rok temu
Można pociagnąc z 10mbit-1.myftp.org.
Napisano Ponad rok temu
a ja słyszałem ,że potrafili biegnąć na rękach ,żeby nie robić hałasu i na nogach z prędkością 40km/h ( 8O ) ,a strzałki wystrzeliwane z dmuchawki leciały z prędkością kuli wystrzelonej z karabinu maszynowego ....
więc po co shurikeny
A gdzie to słyszałeś ? ja też tak chce
a prosze ja Ciebie na jakieś stronce tylko nie pamiętam na jakiej
tutaj można o nich poczytać [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a mógłbyś bezpośredni link podać?Ninjutsu - Saigo no Jissen Ninja Takamatsu Toshitsugu.mpg
Można pociagnąc z 10mbit-1.myftp.org.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niezbyt inteligentne bylo by notowanie o swoich nielegalnych akcjach...
Według mnie to jako takie ninjutsu istnieje tylklko w japoni a tam ucza wszystkiego: walki wrecz surwiwalu i walki roznymi rodzajami broni np. shinubikatana shuriken i inne bajery
Napisano Ponad rok temu
Jak bys troche poczytal o kulturze Japonii, to bys wiedzial, ze klany ktore cwiczyly SW przekazywaly zapisy tego dotyczace przez dziesiatki pokolen. I nikt, poza rodzina, nie mial do tego dostepu. Nawet nie wiedziano ze takie cos istnieje. W ten wlasnie sposob byly przekazywane techniki, oraz tzw wyzsze wtajemniczenia.Niezbyt inteligentne bylo by notowanie o swoich nielegalnych akcjach...
Dopiero po II wojnie Sw, jak zaczeto otwarcie nauczac SW, istnienie takich dokumentow wyszlo na jaw. Oczywiscie wiekszosc z nich jest nadal niedostepna dla osob postronnych.
Napisano Ponad rok temu
Gdybys to zapisal a twoj przyszly cel by dostal te zapiski to by wiedzial czego moze sie spodziewac a to chyba nie na tym polegoa.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak do tego sparingu jeszcze nie doszło lub ma dojść jeszcze raz to pamiętaj że to mistrzowie iluzji. Staraj się objać go całego wzrokiem a zwlaszcza z jego nuk. Urzyje ich w najbardziej niespodziwanym momecie. Nie kopią też na duże wysokości ale jak nie bedziesz się pilnował zedrze Ci skure z nogi.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj mnie rozwalacie... prawdziwy wysyp rozsmieszajacych postow. Rewelacja.
Napisano Ponad rok temu
zwlaszcza z jego nuk. Urzyje ich ...
Nuka użyje? To to może prawdziwy Duke Nuke'm Przepraszam, może się nie znam, ale...
możesz napisać z, której częsci nogi?czy pomimo ubrania?robi to na tyle szybko, że w tym czasie nic mu nie zrobię? Bo jak się sam zacząłem zastanawiać, jak to ja miałbym się zabrać za zdzieranie komuś skóry z nogi, to tego sobie trochę nie wyobrażam.jak nie bedziesz się pilnował zedrze Ci skure z nogi.
Napisano Ponad rok temu
:wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
ahahahahahahah nie mogęNinja meczyl sie 4 godziny. Wszedl do srodka przebrany za montera i probowal cos majstrowac przy kamerach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja znam kilka technik ninjutsu i nawet je Cwicze. Bardziej jestem jednak zaawansowany w technice koncentracji ninjutsu i dlatego jeżeli ktoś coś wie na ten temat lub to ćwiczy to prosze o pomoc.
A jak do tego sparingu jeszcze nie doszło lub ma dojść jeszcze raz to pamiętaj że to mistrzowie iluzji. Staraj się objać go całego wzrokiem a zwlaszcza z jego nuk. Urzyje ich w najbardziej niespodziwanym momecie. Nie kopią też na duże wysokości ale jak nie bedziesz się pilnował zedrze Ci skure z nogi.
Pomimo, że nicka sobie wybrałeś trochę na wyrost (no, nie czarujmy się) to rozbawiłeś mnie, a także, jak sądzę, wielu innych czytelników do łez.
Ja sądzę, że jeśli ktoś będzie gipki, to mu skury z nuk nie zedrze taki ninja...ale ja z technikami koncentracji wiele wspólnego nie mam, toteż się mogę mylić...
Napisano Ponad rok temu
zobacze czy mi skura z nuk nie schodzi.
kur.wa przepraszam ale mam łzy w oczach ze śmiechu.
cholere
musze zobaczyć ile mam nuk
Napisano Ponad rok temu
Proszę o pomoc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Początki naszych treningów
- Ponad rok temu
-
Egzaminy na stopnie mistrzowskie - otwarte czy nie?
- Ponad rok temu
-
Wspomaganie a egzaminy (kwestia etyczna).
- Ponad rok temu
-
Praca zawodowa i nauczanie MA
- Ponad rok temu
-
Imprezki i trenigi:))
- Ponad rok temu
-
Ćwiczyć timing czy nie?
- Ponad rok temu
-
Reklamy na ubraniach treningowych