Jak schudnąć i nie stracić formy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja w miesiac schudłem 16kg.jadlem 1 posilek dziennie i do tego jakies 4-5 godzin intensywnego treningu - sila mi jeszcze podrosla.
Choong,
Trudno mi uwierzyc, ze mozna schudnac w miesiac 16 kg bez szkody dla zdrowia, a juz na pewno delikwent bylby niezle oslabiony po takim eksperymencie.
pozdrawiam,
pasjonat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na kazdy trening ubieralem 3 bluzy i trenowalem na maksa + bieganie. Razem jakies 4 godziny dziennie.Jadłem jeden posiłek dziennie, nie jadłem sniadania. Pierwszy i ostatni posilek jadłem jakies 2 godziny przed treningiem, potem ewenyualnie jakis jogurt naturalny.
Oczywiscie odbilo sie to troche na zdrowiu -ciagle czulem sol w ustach, byłem oslabiony , smierdzialem witaminą B .Osłabienie mineło po jakis 3 dniach od momentu gdy zaczalem normalnie jesc. Siła uderzenia wzrosla mi dosc znacznie , bo ciagle trenowalem na maksa to tez dobrze sobie wzmocnilem konczyny (niezle urosly mi lydki) , wzrosla tez wytrzymalosc i kondycja.
Pisząc wczesniej ze wzrosla mi sila mialem na mysli sile uderzenia i kopniec , bo sila jako tako mi zmalała . Po tej "kuracii" poszedlem na silownie by sprawdzic "efekty" no i musialem obnizyc wszystkie ciezary jakie podnosilem wczesniej o jakies 5 - 10 kg (zalezy od partii mesni). Jednak niebawem sila mi wrocila , a waze 13,5 kg mniej niz miesiac temu.
(bezposrednio po "diecie" wazylem prawie 16 kg mniej)
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak przytyć???!!!
- Ponad rok temu
-
Link
- Ponad rok temu
-
supradyn
- Ponad rok temu
-
Najwiecej bialka
- Ponad rok temu
-
jak schudnac:)?
- Ponad rok temu
-
Konferencja dla trenerów
- Ponad rok temu
-
maszynka do rozciagania
- Ponad rok temu
-
Wspomaganie a egzaminy (kwestia odżywek).
- Ponad rok temu
-
Jaja
- Ponad rok temu
-
Laboratorium na stadionie (długie ale interesujące)
- Ponad rok temu