Kalaki - o co chodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz cos wiecej powiedziec - moze po poludniu dopiero uda mi sie samuraja kupic
pz
martius
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro Mar.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale numer ... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygląda na to że w kalaki stopnie dają w leasing A zaniechanie opłat lub nie dotrzymanie innych paragrafów umowy powoduje, że przedmiot leasing (czyli te no stopnie) wracają do właściciela.
Zajmujący temat poklon
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś w Chinach potrafili pośmiertnie wykluczyć z partii. Ludzkość pomysłowa jestMożna by zatem zapytać o sposób i skuteczność nadania owych stopni lub o skuteczność i sposób ich odebrania.
Napisano Ponad rok temu
>Zastanawiam sie tylko nad jednym jak mozna wykasowac komus stopnie (tak jest napisane w artykule) - rozumiem oczywiscie ze wycofuje sie zgode na reprezentacje stylu ale naraz 6 dany wycofywac itp - chyba ze maja maszynke kasujaca pamiec i juz czlowiek traci po uzyciu jej wszelka wiedze na ten temat kurcze idiotyzmy -albo sie nie nadaje stopni albo sie nie wycofuje potem z tego jak ktos nie spelnia jakis warunkow
Teraz pewnie wszystkie brudy wyjda na jaw. Wiekszosc osob dluzej zajmujacych sie FMA od dawna wiedziala o co chodzi, jednym to pasowalo inni nie chcieli sie mieszac w zadne wojny. Wystarczy sie przyjzec szybkim postepom w DP Cacoya, jeden wyjazd na filipiny moze zdzialac cuda. W zasadzie pan Jan jest zabezpieczony ma "5dan" w innej org. wiec bedzie pewnie podzial.
Nie ma co sie teraz pastwic nad pokonanym, mozna jedynie wyciagnac wnioski, bedzie czas aby zobaczyc kto jest kto...
Moje zainteresowanie tez wzielem od org. Nycka pozniej mialem szczescie trenowac u czlowieka cwiczacego pare lat w Anglii, wyszystko stalo sie jasniejsze, ale mniej ciekawe... Najbardziej boli ze bedzie duzo syfu, po ktorym ucierpia i tak cieszace sie malym zainteresowanie FSW w Polsce. Szkoda...
P.S. Panie Marcinie prosze o skan.
Pozdro Mar.
Guest_budo_Dakhr_*
Napisano Ponad rok temu
Rzecywiście szkoda, ale tego że Nycek zaczął w złej organizacji (nie wiem może to był jego wybór, może przypadek), przy takiej sile przebicia i charyźmie jaką posiadał mógłby nieźle rozpropagować FMA w Polsce na odpowiednim poziomie (a poziom niestety nie jest najlepszy w DP Cacoya). Chociaż częściowo to się udało, wiele ludzi w ogóle usłyszało co to FMA w tym między innymi i ja .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Reportaż o kalaki !
- Ponad rok temu
-
walka nozem, palka - filmy
- Ponad rok temu
-
Toxic Toys
- Ponad rok temu
-
katana
- Ponad rok temu
-
Improwizowana bron (zyletka)
- Ponad rok temu
-
Knife vs. Gun
- Ponad rok temu
-
"Boski Wiatr" w necie
- Ponad rok temu
-
Bron nie wystarczy, gdy brak ...(cojones, umiejetnosci itp.)
- Ponad rok temu
-
Improwizowana bron, cd.
- Ponad rok temu
-
do Lo -Hana
- Ponad rok temu