Skocz do zawartości

Zdjęcie

Karateka na wakacjach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

budo_piotrek_123
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 912 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Karateka na wakacjach
Taaaaa
We are ultimate fighting machines :wink: :) codziennie w pocie czola doskonalimy nasze umiejetnosci i hartujemy ducha. Jednak przychodzi taki czas ze jedziemy na wakacje:pod maniot, na splyw kajakowy, nad morze, na oboz a tam czesto WELCOME TO THE JUNGLE KARATE BOY :wink: :) Czesto jest tak ze mamy wieksze lub mniejsze stracia lub zatargi z roznymi osobami zeslanymi nam przez los. Tym postem chcialbym zaczac dyskusje na temat zagrozen jakie czaja sie przed nami na wakacjach, co moze przyniesc nam nowy dzien, czego sie wystrzegac, gdzie nie lazic i jak sie zachowywac w roznych sytuacjach. KAzdy z nas ma jakies doswiadczenia wiec zapraszam do tego zeby sie nimi podzielic.
  • 0

budo_lord von banan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2917 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Karateka na wakacjach
Zasadniczo po dyskotekach w wiejskich remizach uważać na sztachetobranie :) .
  • 0

budo_lord_l
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 107 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak jestes naprany :drinking: ( a dla niektorych jeden browar to za duzo ), czy to wracasz z dyskoteki czy co, nie prubuj nawet bic sie z perwszymi napotkanymi dresami. Nawet jesli na treningach techniki obrotowe i z wyskoku masz w jednym palcu, to mozesz sobie bardziej zaszkodzic niz przeciwnikowi. Qmpel w taki sposob zainkasowal potezny bol glowy... od latarni :) :) :) a i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze wtedy obraz sie trzensie :scrambleup: , a przeciwnicy nagle znikaja i pojawiaja sie nie tam gdzie trzeba :scatter: :)
  • 0

budo_slaszysz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3313 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Polecam uważać z brataniem się z miejscowymi, bądź stałymi bywalcami danego miejsca (dyskoteki, kempingu, pola namiotowego). Najlepiej nie wchodzić im w drogę, bo z reguły jest ich dużo więcej. Przewaga 20 : 4 nie jest zachęcająca do walki.
Poza tym - nie pić tyle! Na trzeźwo lepiej się ucieka. :)
  • 0

budo_jarek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1566 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ja nie bywam naprany wówczas kiedy muszę gdzieś łazić. To zmniejsza ryzyko kolizji z kimkolwiek i czymkolwiek w czasie powrotów :) A w ogóle to mało co i kiedy pijam.

Wiecie mnie to się nie zdarza, żeby mnie ktoś zaczepiał. Po prostu chyba tak sympatycznie wyglądam bo raczej wszyscy mnie miło o zdrowie pytają. To musi być siła ducha i 47 cm w bicepsie :)
  • 0

budo_faolinar
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 238 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

ja kiedy jestem naprany to w ogóle się nie ruszam.... :) :) :)

a po pijaku morale naszej grupy niebezpiecznie wzrasta , dlatego nie dziwię się ,że dochodzi do sytuacji 20:4 , gdzie my jesteśmy w pełni przekonani ,że im wpierd***my.
  • 0

budo_pepe
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 677 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

jak to zazwyczaj bywa ...na wiejskich dyskotekach...dresow jest duzo a i oni tworza swoj team ....z ktorym lepiej nei zaczynac jak ma sie daleko do domu bo poprostu mozemy juz nie wrocic ...albo wrocic ale .... :P no coz zazwyczaj nie bywam na wiejskichdyskotekchach..bo wiem co sie tam dzieje ...a zreszta ....jak idzie grupka to lepiej unikac ich wzroku ..bo dresow i innych amatoroFF fightu///...jest duzo wsrod nich..bylo by dobrze gdyby atakowali w pojednynke n..ale niestety tak nie jest .. i nalezy takich sytuacji uniakc :) :twisted: zeby nie dostac... limo :)
  • 0

budo_lassensei
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 252 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

i znow zblizaja sie wakacje, ktos ma jakies propozycje treningow pod golym niebem, Krakow sie pyta ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024