Przyzady do cwiczen - robota wlasna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam same głupie w głowie , to wszystko przez szkołe i głupie oceny , lepiej było by bez nich
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kupilem sobie takie blaszane cos- to jest taka metalowa "listwa" wygieta w kształt podkowy z czterema miejscami na sruby (tak ze po przykreceniu jest "brzuchem do dolu") wywiercilem w srodku tego "brzucha" dziure i tam wstawilem taki jakby hak [z nakretka z gory- czyli jakby od srogka "brzucha"] plus cztery dziory w suficie- tam wstawilem kolki- musisz naprawde wybrac odpowiednie bo za pierwszym razem worek mi sie spieprzyl
no i to tyle.... musisz tylko uwazac bo strasznie szybko sie przyzwyczaisz i nie bedziesz mogl bez tego zyc 8O ale z drugiej strony twoje zycie bedzie mniej stresowe- zawsze mozesz sie przeciesz bezpiecznie wyladowac.
jezeli masz maly pokoj to mysle ze tym lepiej bo mozesz pocwiczyc sobie kopniecia w bardzo niesprzyjajacych warunkach a to jest wielki plus [ja w zasadzie malo kopie- duzo wale rekami]
ok, koncze juz zeby wasze drukarki nadazaly z drukowaniem tej ksiazki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drążęk to fajna spraw można się pobujać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sciskacz
Maszynka do rozciagania
Deska której używam w identyczny sposób jak Moro ; P
Drażek na którym sie gibam w ta i wewta podnosze i cwicze brzuch, jeżeli tasme gumowa badz linke przerzucisz przez drazek zaciagneis zpetle na kostce to mozna troche sie porzciagac.
no i sparing partner dobry który uzywa samych lowkicków i uderzen w strone krocza i pasa sierpami : P ... czyli mała siostzrenica która mnie martretuje : P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy zrobie tak jak mówisz moro to niebedzie on zbyt miekki i lekki?? A te scinki tekstylne gdzie moge dostac?? Wie ktos??
Napisano Ponad rok temu
pekla mi pilka od kosza, wypchalem ja szmatami, obkleilem mocna tasma i dodatkowo wsadzilem w nogawke od jeansow. Zszylem a od gory wmontowalem w szycie karabinczyk zeby bylo do czego linke podczepic - zwisa z sufitu na wysokosci glowy.
Na podobnej zasadzie pilke reflexowke, tylko ze przez srodek przechodzi stalowa linka.
Pomysl z wykorzystaniem pilki od kosza zaczerpnalem kiedys z innego forum, troche pokombinowalem na swoje i dziala W ramach przyczepu dolnego na pilke reflexowke mozna wkrecac hak/kotwe na podloge albo zastosowac jakies obciazenie.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
witam
- Ponad rok temu
-
Jak wydobyć z kogoś instynkt zabójcy ??
- Ponad rok temu
-
Jak najlepiej rozwijac kondycje.
- Ponad rok temu
-
Jaką technikę skutecznie użyliście na ulicy ??
- Ponad rok temu
-
Walka sportowa
- Ponad rok temu
-
utwardzanie
- Ponad rok temu
-
taekwondo i k-1
- Ponad rok temu
-
pytanie o egzamin