Kto cwiczy palkami ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...no po tobie sie tego nie spodziewalem.Na czym bazujesz ?
Na czym ?
No to chyba totalna mieszanka pozbierana z roznych seminariow i od pewnego studenta uczacego sie w Polsce
Ale tak ogolnie
50% FMA - Tagalog, Inayan, Sumbrada
20 % Krabi Krabong
30 % Kempo i palki od nich
Glownie cwiczenia dwoch palek lub jedna palka - raczej nie lacze palek z nozem
Glownie dla pracy nog i koordynacji ruchowej.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja też się zgłaszam Techniki Escrimy + techniki obewładnień policyjnych; duszenia, dźwignie takie tam...niektóre całkiem życiowe, inne zupełny kosmos 8O Teraz częściej bawię się nożem ale niestety własnym, że tak powiem sumptem - kasety, książki kumple i własne ekperymenty. NO i oczywiście info z netu, jest tego dużo
Acha - moja stajnia; Pszczyńska Akademia Sztuk Walki. Ale rzucam ich - pałki były raz na miesiąc, a ich wiedza o nożzu to kpina Naprawdę sam się więcej chyba nauczyłem... a od września bjj :wink: O ile będzie czas bo jestem na dość przejebanym kierunku studiów, a to już będzie 3 roczek...
Pozdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Mr , Jaryc moze cos wiecej.
Tak mysle troche palkowy temat rozwinac ,,,,,,co ?
Napisano Ponad rok temu
bawimy sie w estokade, naszym guru jest Darek "Kaktus" Cieszynski, robimy pałki, noże, kombinacje pałka - nóz, pałka w parterze, no i oczywiscie zwykłą walke bez borni: opieramy sie na Polskiej Szkole Boksu i thai boksie, oczywiscie także i gleba - głownie wg Dumog i zapasów.
Napisano Ponad rok temu
Nie orientujesz się Jankryc czy nie macie żadnej sekcji na Śląsku? Bo Wielkopolska to trochę daleko...
A może Seiken wpadnie na jakiś weekend do Polski i poprowadzi seminarium ? Byłoby fajnie.
Recz jasna ja sam chętnie skoczyłbym do Kanady w celu pobrania nauk ale ani czas ani TYM BARDZIEJ kasa mi tego nie ułatwia...ale wierzę, że się kiedyś (za parę latek) Seikenie spotkamy o ile oczywiście nie będziesz miał nic na przeciw :wink:
Pozdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
napisz do niego, może ma jakiegos ucznia tam u Was, to byscie sobie pocwiczyli....
sekcja jest we Wrocławiu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak, Kaktus jest z tych "od rzeczy", ma najwyższy stopień "mistrzowski" w Europie.
napisz do niego, może ma jakiegos ucznia tam u Was, to byscie sobie pocwiczyli....
sekcja jest we Wrocławiu.
sorki chłopaki, napisałem Wrocław, a myslałem o Łodzi, sorki.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście nie umniejszam jego wartości.
Napisano Ponad rok temu
Proszę nie zarzucac mi oszustwa.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Improwizowana bron (gazeta)
- Ponad rok temu
-
to jeszcze latarka ?
- Ponad rok temu