Problem...
Napisano Ponad rok temu
Aiki
PS.
Pan Bog stworzyl kobiete i mezczyzne. Przyjrzal sie.
- No.. -rzekl zafrasowany - ty (zworcil sie do mezczyzny ) mi sie udales. A ty ( tu zwrocil sie do kobiety) bedziesz sie musiala malowac .
Napisano Ponad rok temu
nie wiem dlaczego ale mi włosy jakoś w treningu nie przeszkadają (może kwestia tego iż się kręcą?
w każdym razie ich NIE ŚCINAJ
Napisano Ponad rok temu
W takim wypadku, wlosy napewno nie przeszkadzaja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Długie włosy to wasz największy atut - nie ścinajcie ich!
Napisano Ponad rok temu
Slaszysz,jakie Ty dziewczyny znasz .Ja tam mam ciekawsze atuty 8) .Krotkie wlosy podkreslaja rysy twarzy i sa praktyczne :wink:Dziewczyny nie słuchajcie podszeptów belzebub
Długie włosy to wasz największy atut - nie ścinajcie ich!
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to bardzo ważna rzecz - inaczej można się pomylić. :wink:Slaszysz,jakie Ty dziewczyny znasz .Ja tam mam ciekawsze atuty 8) .Krotkie wlosy podkreslaja rysy twarzy i sa praktyczne :wink:
Rysy twarzy... niektórzy zwą je rysami charakteru... a inni zmarszczkami.
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to bardzo ważna rzecz - inaczej można się pomylić. :wink:
Rysy twarzy... niektórzy zwą je rysami charakteru... a inni zmarszczkami. [/quote]
Przeciez cala masa facetow chodzi z dlugimi wlosami ale oni Ci sie nie myla z laskami 8)
Co do zmarszczek ,mam ich troche ,a itak lepiej wygladam w krotkich wlosach :wink: po moich zmarszczkach widac,ze sie duzo smieje i to najwazniejsze,czasem sie krzywie jak przystalo na paskude.Wlasciwie to mi rybka ,czy ktos nie rozpozna mojej plci,na macie to nawet lepiej ale i tak nikt sie nie myli :roll: nawet z moim limem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Ale dzięki temu nie wiadomo, że jest ninja! A jak wiadomo u ninja zaskoczenie to klucz sukcesu.hmm... nyndża z tipsamy, silikonem w biuscie, sztucznymy rzensamy, perugom (rudom) - jest macz halaśliwa nyndża... i dzieki ci Buddo ,że nie na szpilkach
Napisano Ponad rok temu
No wrescie,juz bylam zdziwiona,ze nie ma twojego slodkiego komentarza :wink:hmm... nyndża z tipsamy, silikonem w biuscie, sztucznymy rzensamy, perugom (rudom) - jest macz halaśliwa nyndża... i dzieki ci Buddo ,że nie na szpilkach
Aiki
Pomysl,dzieki takim tematom mozesz wrzucic maly blyskodliwo-zjadliwy poscik (to co paskudy lubia najbardziej) 8)
Napisano Ponad rok temu
hmm... nyndża z tipsamy, silikonem w biuscie, sztucznymy rzensamy, perugom (rudom) - jest macz halaśliwa nyndża... i dzieki ci Buddo ,że nie na szpilkach
Aiki
jak kto woli :wink: ale ja osobiście mam wszystko swoje własne
Napisano Ponad rok temu
skin united win!
Krótkie jest wielkie!!!
Im krutsze włosy, tym wiekszy mózg
Pacyfiści do Pacyfiku...
Napisano Ponad rok temu
jeszcze....Emi, jeszcze masz....ale na jak dlugo 8)
Napisano Ponad rok temu
jeszcze....Emi, jeszcze masz....ale na jak dlugo 8)
ojoj nad tak daleką przyszłością aż grzech się zastanawiać, ale kto wie, może tak źle nie będzie, moja mama wygląda tak młodo, że jak znią gdzieś idę to wszyscy myślą, że to moja siostra, ja też wyglądam młodo jak na swój wiek, więc może się tak szybko nie zestarzeję 8)
Napisano Ponad rok temu
ja tam sie wcale nie upieram przy takich long hairach, byc moze przerobie sie znow na Shine O'Connor, kto wie, tylko denerwuja mnie zarozumiale gadki, ze tylko krotkie sa the best Mr.Smail
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozwoj aikido
- Ponad rok temu
-
e-book "Omoto-kyo i aikido" juz dostepny!
- Ponad rok temu
-
Stefek w figurce
- Ponad rok temu
-
Jak zostać członkiem
- Ponad rok temu
-
Yoshinkan Aikido
- Ponad rok temu
-
moralne rozerki