z kim seminarium?
Napisano Ponad rok temu
gdyby doszło do seminarium organizowanego przez vortal budo
kto miałby (wg was) je poprowadzić i ile bylibyście w stanie zapłacić?
Napisano Ponad rok temu
ale to tylko moje skromne zdanie
a co do ceny to....
Napisano Ponad rok temu
Tak na powaznie , to chyba rzeczywiscie Rysiek , jaet pare rzeczy ktore bym podpatrzyl.
Napisano Ponad rok temu
.......ja jestem bardzo drogiiiiii
.
normalne, jak kazdy expert :wink:
Napisano Ponad rok temu
2.Misiek2
3.Tito Ortiz
4.Sakuraba :twisted:
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
w necie pisza ze ponoc gracie nie ucza wszystkiego, wszytkich technik bjj. Wallid ponoc uczy wszystkiego dokladnie, dlatego nie zabardzo lubiany jest przez graciech... tak wyczytalem.
Jesli byla by wiec opcja na takie semianrium, poszedl bym bez wzgledu na cene...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uuuu...widać że nikomu się nie chce (prawie nikomu) wziąść udziału w takim seminarium, a szkoda można by było kogoś ściągnąć.
To chyba taka wspolna charakterystyka dla wszystkich forumow. Np swiatowa lista dyskusyjna aikido, majac 800 zapisanych dyskutujacych, dopiero po 5 latach istnienia zdolala zorganizowac staz, a przyjechalo 30 ludzi.
Napisano Ponad rok temu
zobaczyc to jego irimi...
Napisano Ponad rok temu
A ja bym ten kask obejrzał rotflja bym przyjechal na Szczepana
zobaczyc to jego irimi...
Mam nadzieję, że chociaż zlot forumowiczów się uda.
Napisano Ponad rok temu
Uda uda, poznań w lipcu.A ja bym ten kask obejrzał rotfl
Mam nadzieję, że chociaż zlot forumowiczów się uda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do aktywności - forum to nie jest moje cale życie więc czasem mija chwila zanim poczytam nowości. Muszę wtedy przeglądać ładnych parę katalogów i może mi coś umknąć..I nie mów mi o postach z ostatnich 24h. Wiem, że to łatwe ale jakoś zawsze buszuję po forum własnoręcznie. Chyba trza to zmienić.
A teraz przejdźmy do meritum sprawy... staż nie ma sprawy. Trudno nam jednak ustalać oddolnie ceny i nazwiska. MIerzmy zamiar podług siły, jak to mawiał pewien Wieszcz No prawie tak... Dajmy nato - wszyscy jak jeden mąż zechcą Royca albo Riksona albo Sakurabę albo...I co Powiesz nie ma sprawy; chłopaki będą za 24h :wink: ?
Powiedz Fiodor kogo mógłbyś realnie załatwić i za ile. My się ustosunkujemy do propozycji
Pozdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Fiodor jedna rada - tak ważne wydarzenia jak zjazdy czy staże umieszczaj w głównym katalogu - tam gdzie witasz wszystkich na nowym serwerze
no przecież jest
Co do aktywności - forum to nie jest moje cale życie więc czasem mija chwila zanim poczytam nowości. Muszę wtedy przeglądać ładnych parę katalogów i może mi coś umknąć..I nie mów mi o postach z ostatnich 24h. Wiem, że to łatwe ale jakoś zawsze buszuję po forum własnoręcznie. Chyba trza to zmienić.
Zacieśnij swoje zainteresowania do jednego Forum, powinno pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
"good boy" nie musi byc koniecznie dobrym nauczycielem.
Najlepsi : Royler Gracie , Chris Carraci , Chris Sayoc,Trim Panseyock , Dan Inosanto,Carlos Machado , Validimr Vasisliev , V.Ryabko , Garry O'Neil ...moze Ketanig
To co moge sobie przypomniec
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Cass Magda
- Ponad rok temu
-
Taoizm
- Ponad rok temu
-
co wybrać?
- Ponad rok temu
-
Atmosfera na treningu oraz jaki powinien być nauczyciel?
- Ponad rok temu
-
Krzyk, wrzask, kiai?
- Ponad rok temu
-
SEKS przed zawodami.
- Ponad rok temu
-
Uchwyt kopiącej nogi + dźwignia
- Ponad rok temu
-
Badanie psychologiczne