Seminarka z Yiquan
Napisano Ponad rok temu
Prosze o blizsze informacje..
Tnx
Napisano Ponad rok temu
Warszawa. Szkoła podstawowa na ul. Fundamentowej 38/42 (tuż przy al. Stanów Zjednoczonych i ul. Grenadierów). Dojechać można z każdej części Warszawy autobusem, tramwajem. Tramwajem to np. do ronda Wiatraczna, albo na Waszyngtona wysiąść przy Grenadierów, i pójść Grenadierów w kierunku południowo-wschodnim 3 minuty. Autobusami albo do Al. Stanów Zjednoczonych, albo Grenadierów, albo do Przyczółka Grochowskiego.
Konieczne obuwie sportowe na salę. Strój może być sportowy, ale może być też zwykłe wygodne ubranie.
Seminarium będzie poświęcone tui shou, a szczególnie jak się ma shi li i fa li do tui shou.
WSTĘP OCZYWIŚCIE GRATIS.
A przy okazji link do video z zawodów yiquan w tui shou: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] (17,5 mega to ma niestety).
Napisano Ponad rok temu
To może i ja się załapię W końcu bym się dowiedział "namacalnie" jak to wygląda, i czy rzeczywiście wszyscy zachwyceni co zachwalają nie przeszli czasem prania mózgu rotfl
Mam nadzieję że do zobaczenia,
Pozdrawiam,
Adam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A przy okazji, ze wspomnianego 17,5 megowego mpega, wyciąłem mały kawałeczek, zmniejszyłem co nieco (do 60 kB około), tak żeby każdy choć troszkę mógł sobie obejrzeć: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W nieoficjalnym rankingu wewnetrznym szkoly wygral pewien pan w Lazienkach, ktory na pytanie dziecka (na oko 2-3 letniego): "Tatusiu, a co ci panstwo robia?" popatrzyl na nasza grupe cwiczaca gougua fa li i odpowiedzial: PERFORMENS
8O
K.
[/b][/i]
Napisano Ponad rok temu
Choc widok osob cwiczacych Yiquan gdzies na otwartej przestrzeni, jesli ktos nie wie o co chodzi (a zapewne w 90% nie wie), to pewnie za glowesie lapie "czemu ci wszyscy ludzie np. stoja i tak dziwnie sie kiwaja."
W nieoficjalnym rankingu wewnetrznym szkoly wygral pewien pan w Lazienkach, ktory na pytanie dziecka (na oko 2-3 letniego): "Tatusiu, a co ci panstwo robia?" popatrzyl na nasza grupe cwiczaca gougua fa li i odpowiedzial: PERFORMENS
8O
K.
[/b][/i]
Moze myslal ze to jakies nowoczesne przedstawienie teatralne.
I tak mieliscie szczescie ze nie zadzwonil na Policje 8O
Napisano Ponad rok temu
W sumie nawet mu sie nie dziwie
Na pierwszy rzut oka jakbym nie wiedzial o co biega, to tez bym pewnie reagowal podobnie.
A zdarzenie zaowocowalo pomyslem wystrawienia kapelusza przed grupa... moze osiagnelibysmy ideal w postaci sekcji dochodowej dla cwiczacych, kto wie?
K.
Napisano Ponad rok temu
W sumie nawet mu sie nie dziwie
Na pierwszy rzut oka jakbym nie wiedzial o co biega, to tez bym pewnie reagowal podobnie.
A zdarzenie zaowocowalo pomyslem wystrawienia kapelusza przed grupa... moze osiagnelibysmy ideal w postaci sekcji dochodowej dla cwiczacych, kto wie?
K.
Napisano Ponad rok temu
... moze osiagnelibysmy ideal w postaci sekcji dochodowej dla cwiczacych, kto wie?
Pomknąłem wyobraźnią w przód, i tak sobie pomyślałem że można by otworzyć taki stragan, a na nim kubki, koszulki i inne takie tam pocztówki
A gdyby jeszcze to tego dołożyć możliwość zrobienia sobie zdjęcia z Mistrzem (jak z misiem pod Gubałówką), to można by niezłą kasę tłuc
Nie wiem tylko, czy by nie trzeba zacząć ćwiczyć czegoś bardziej widowiskowego, jakieś kopnięcia obrotowo wyskokowe z łamaniem desek 3.20 nad ziemią, może fruwający przeciwnicy prosto z Aikido, czy coś...
Życzę wielkich biznesowych sukcesów,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Jak cwiczyliscie blisko Centrum Sztuki WspólczesnejW nieoficjalnym rankingu wewnetrznym szkoly wygral pewien pan w Lazienkach, ktory na pytanie dziecka (na oko 2-3 letniego): "Tatusiu, a co ci panstwo robia?" popatrzyl na nasza grupe cwiczaca gougua fa li i odpowiedzial: PERFORMENS
A tak przy okazji, moje okolice sa obklejone reklama
" Yiquan - Kung Fu dla inteligentnych" z obrazkiem jak jeden drugiemu daje w ryj 8) . Ponaklajane dosc gesto i dobrze widoczne.
Napisano Ponad rok temu
" Yiquan - Kung Fu dla inteligentnych" z obrazkiem jak jeden drugiemu daje w ryj .
Bo ten drugi nie był dość inteligentny :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa szkoła - Nowe Mozliwosci!
- Ponad rok temu
-
No i po zawodach... :)
- Ponad rok temu
-
Taiji chuan Bydgoszcz, gdzie cwiczyć????????
- Ponad rok temu
-
kung fu Krakow - pytanie
- Ponad rok temu
-
Style wewnętrzne?
- Ponad rok temu
-
aplikacyjność form
- Ponad rok temu
-
ćwiczenia utwardzające