Nowa szkoła - Nowe Mozliwosci!
Napisano Ponad rok temu
Szary - miales racje, warto bylo nieco pochodzic po szkolach! Chocby dla porownania. Na razie!
Do zobaczenia na treningu i pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy przekonali sie do eksperymentow!
Napisano Ponad rok temu
OK, drogi :: shakarze ::... Mógłbyś rozwinąć trochę swoją wypowiedź, i postarać się powiedzieć nam kto zacz są ci młodzi trenerowie, skąd się wzięli, jakie mają źródła wiedzy i, koniec końców, czego w "Ping-Pu" uczą?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Czekamy na informacje..
Napisano Ponad rok temu
Mistrzowie klad nacisk na koncentracje i medytacje, ale zastanawiam sie czy chce tam cwiczyc bo zapowiedzieli ze nie beda wysylac uczniow na zawody. A szkoda ich umiejetnosci ....ech
Napisano Ponad rok temu
KONKRETY!!!!!!!
1) Czego konkretnie naucza szkoła
2) Kto w niej naucza i gdzie sam sie tego nauczył
3) Gdzie są zajęcia, jak czesto, kiedy,i jak liczne sa grupy
4) Skad sie o tym dowiedzieliscie
Bo narazie to mam wrazenie ze to jakas sciema... Po prostu trudno mi uwierzyc ze 2 osoby moga napisac o czyms co (jak piszecie) zrobilo na nich tak duze wrazenie, takimi ogolnikami bez podania jakiegokolwiek konkretu...? przestraszony Ale moze sie czepiam..
Napisano Ponad rok temu
Panowie (bo dwóch już zachwyconych się na sieci znalazło...): O CO CHODZI?!? Kto, gdzie, jak, kiedy, skąd, dlaczego, za ile?!? (może trochę się rozbujałem )
No, pozdrawiam,
Adam
Napisano Ponad rok temu
Ja mam wrazenie panowie, ze shakar po prostu robi sobie jaja
A Wy polecieliscie na powaznie...
A moze sie myle
K.
Napisano Ponad rok temu
Bo narazie to mam wrazenie ze to jakas sciema
[...]
Ale moze sie czepiam..
Tak tez przeciez napisalem.. Ale na poczatek delikatnie, bo zalozyklem ze "ktos" rzeczywiscie mogl wyprodukowac kalekiego posta, w ktorym jest wszystko poza informacja..
Napisano Ponad rok temu
Bo jak się nie mylisz, to ::shakarowi:: pozostanie chyba tylko kolejna zmiana nicka
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
No i po zawodach... :)
- Ponad rok temu
-
Taiji chuan Bydgoszcz, gdzie cwiczyć????????
- Ponad rok temu
-
kung fu Krakow - pytanie
- Ponad rok temu
-
Style wewnętrzne?
- Ponad rok temu
-
aplikacyjność form
- Ponad rok temu
-
ćwiczenia utwardzające