ekspander
Guest_budo_Robert Flynn_*
Napisano Ponad rok temu
Ktos z Was tego uzywa?Po jakim czasie widac jakies efekty?Jak cwiczyc?Kilka serii po kilka powtorzen czy jedna dluga seria do wyczerpania?
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie gumowy ma wiekszy zakres ruchu, jest lzejszy i latwiej go wziasc na jakis wyjazd. Sprezyny (zwlaszcza nieosloniete) potrafia Ci zdepilowac wlosy na piersiNo wlasnie jaki kupic?Czy bardziej oplaca sie kupic na gumach czy na sprezynach?
Ktos z Was tego uzywa?Po jakim czasie widac jakies efekty?Jak cwiczyc?Kilka serii po kilka powtorzen czy jedna dluga seria do wyczerpania?
Jak cwiczyc? Na miesnie to poczytaj dowolna ksiazke typu "Wspólczesny Hecules", jakis numer "Muscle&fitnes" itp.
Do MA to polecam ćwiczenia z
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam K_P
Napisano Ponad rok temu
W plener to mozna uzyc rozcietej detki rowerowej (wiem, ze to niezupelnie to samo), ale na dzialce jako namiastka moze byc, i do drzewa na stale przywiazac mozesz.Mnie interesuje inny rodzaj ekspandora - 2,5 m gruba guma (mowiac w skrocie), bez zadnych raczek.
Napisano Ponad rok temu
POZDR
Napisano Ponad rok temu
Idz do sklepu z akcesesoriami żeglarskimiMnie interesuje inny rodzaj ekspandora - 2,5 m gruba guma (mowiac w skrocie), bez zadnych raczek. Gdzie taka dostac? Tylko nie piszcie, ze w kazdym sklepie sportowym, bo juz przejrzalem je i sprzedawcy robia "szerokie oczy". To pytanie glownie do judokow, bo oni takiego sprzetu uzywaja. Interesuje mnie jak najmocniejsza. Nie dla poczatkujacych.
Pozdrawiam K_P
Guest_budo_Robert Flynn_*
Napisano Ponad rok temu
Ja tez chce sobie sprawic ekspander (z piecioma gumami) napiszcie ile u Was kosztuja zeby nie przepłacac...
Z gumami ostatnio widzialem najtanszy za okolo 28 zl , ze sprezynami okolo 30 zl.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bodymax
- Ponad rok temu
-
Problemy z żebrami
- Ponad rok temu
-