Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najlepsza broń na ulicę.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

budo_slaw
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 437 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Najlepsza broń na ulicę.

Wykorzystując swoją taktykę poradziłbymbym sobie i z Seiken i Lordem i Vassilievem i każdym innym....

...A jaką bym wybrał? Zdecydowanie pałkę + nauka walki tą pałką.

oj narcyz, prawdziwy z ciebie narcyz :)

palka jest malo uniwersalna, mozesz poza walka co najwyzej dywan trzepac.
noz (poza walka) to uniwersalne narzedzie, rozetniesz pasy, koperte, obierzesz jablko itd. wiesz jak oczy wyszly na wierzch ludziskom jak stali i czekali w supermarkecie na "pania" z nozem bo nie mogli sie dostac do zafoliowanego towaru, ja ladnie przeproslilem, wpychajac sie chamsko na poczatek rozciolem i wzilem co chcialem :)
tak wiec noz, noz i jeszcze raz noz i tej wersji bede sie trzymal :)
  • 0

budo_lubomir
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 621 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

noz (poza walka) to uniwersalne narzedzie, rozetniesz pasy, koperte, obierzesz jablko itd. wiesz jak oczy wyszly na wierzch ludziskom jak stali i czekali w supermarkecie na "pania" z nozem bo nie mogli sie dostac do zafoliowanego towaru, ja ladnie przeproslilem, wpychajac sie chamsko na poczatek rozciolem i wzilem co chcialem :)
tak wiec noz, noz i jeszcze raz noz i tej wersji bede sie trzymal :)

byłbym bogaty gdybym brał po złotówce za każde wypożyczenie noża podczas aeroklubowych ognisk.
  • 0

budo_narcyz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1036 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no tak co racja to racja... w takim razie.. NÓŻ i tylko on
  • 0

budo_seiken
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2292 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Narcyz ,nie bardzo kumam na czym polega twoja analogia z BL ?

Dalsza czesc twojego postu , to chyba pomylka ,temat byl prosty jak bron jest najkuteczniejsza , a nie jak jak sie bronic przed atakiem zaostrzonym srubokretem w zatloczonym autobusie.
JA pisze ze noz jest najskuteczniejszy , ty piszesz ze mnie i tak zabijesz z partyzanta , ale nozem, czyli jednak zgadzamy sie.
  • 0

budo_sysyphus
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 132 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Judo

Napisano Ponad rok temu

ciupaga, i tylko ona (z wygrawerowanym 'Zakopane', dla uzyskania pelnego efektu psychologicznego).
  • 0

budo_narcyz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1036 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

o co chodzi z BL? A popatrz na sam początek tematu prawie...

Tak zgadzamy sie wszyscy ze sobą i wogóle jest super. Denerwuje mnie jednak stwierdzenia w stylu : Pałka nie bo z dobrym nozownikiem nie ma szans nawet uzbrojony w broń palną policjant jeśli nie ma więcej niż 10m odległości... Dlatego chciałęm waszych nożowników od tyłu zabijać, sorry :)
Wy uwielbiacie noże i troche za bardzo je czcicie...Takie moje zdanie. Zresztą ja to rozumiem - też je uwielbiam
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024