*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czytajac posty o * :grin: wpadlo mi takie pytanie go glowy :
czy ramiona gwaizdki ostrzycie tak żeby ciely
czy tylko konce (podobnie jak kolce ) ???
no i druga sprawa :
czy sa jakies specjalne techniki rzutu ...ustawienia dloni ,chwyt shurikena ?
Pozdrawiam
PS.
a poza tym ciekawa sprawa z ta sosnowa deska tylko szkoda ze testy na sosnie bo sosna jest miekkim drzewem /drewnem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorry , ale niestey "gwizdki" nie dzialaja, kup sobie dupe cielaka , i rzucaj tymi "szurikenami" , no wbije sie ale na ile .......centymetr ... i pomysl zdrowo i co z tego ???
Stary, ale ja zawsze w oko trafiam
A tak poważnie to dla mnie odpada bo nie wiem jak by to trzeba było nosić. I chyba z 5 by trzeba miec przy sobie
Napisano Ponad rok temu
Sorry , ale niestey "gwizdki" nie dzialaja, kup sobie dupe cielaka , i rzucaj tymi "szurikenami" , no wbije sie ale na ile .......centymetr ... i pomysl zdrowo i co z tego ???
Swego czasu jak bylem w woju kumpel na woskowym warsztacie zrobil gwiazdke z tarczy od pilarki - to wszystko naostrzyl razem z krawedziami - cholerstwo bylo ciezkie jak nie wiem co a i srednice mialo z 12 cm
Rzucalem tym gdzie popadnie, najczesciej w jakies deski wbijala sie dosc mocno ale nie bylem przekonany jak sie zachowuje w normalnym ciele.
Wiadomo jak to w woju - nieraz czlowieka wykorzystuja fizycznie do jakiejs roboty aby zolniez pomagal narodowi . Pojechalismy do zakladow miesnych na roboty
Wyprobowalem ja na wiszacych tuszach wieprzowych - gwazdka wchodzila naprawde mocno a co najwazniejsze jak trawila kosc to nawet potrawila ja przeciac.
Nie mialem niestety okazji sprawdzic tego na czaszce ktora podobno jest twardsza.
Oczywiscie mowimy teraz o gwiazdce porzadnej a nie takiej z BUDO-SHOPU
Druga sprawa to sa rzutki typu precyzyjnego - tu juz trzeba rzucac w odpowiednie partie ciala - nie porownujmy tego z sila razenia noza
Napisano Ponad rok temu
z góry DZIEKUJE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daj sobie spokój, poczytaj co piszą o tym gościu na zagranicznych forach.czy wiecie gdzie można kupić książkę 'umysł ninja"autorstwa ashida kima?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kastecik :)
- Ponad rok temu
-
Sekcja kalaki we Wrocławiu?
- Ponad rok temu
-
CACOY CANETE W POLSCE
- Ponad rok temu
-
Noszenie broni w lecie.
- Ponad rok temu
-
arsenalik w sieci
- Ponad rok temu
-
KEN-JUTSU
- Ponad rok temu
-
Sklepy WWW z białą bronią i sprzętem taktycznym.
- Ponad rok temu
-
Jak rozwijalo sie Kendo
- Ponad rok temu
-
Testament Samuraja - Miyamoto Musahi
- Ponad rok temu
-
rzuć we mnie nożem a ja ci powiem czy dobrze
- Ponad rok temu