Problemy z uszami
Napisano Ponad rok temu
earguard zalatwia sprawe
wole miec od niego powyrywane wlosy, niz orelhas de couve flor
i jak ktos mysli, ze kalafiorowe uszy sa cool, to sie gleboko myli
sprobuj spac na boku, to rano skonasz :wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi sie zrobil maly, tyle ze twardy i rosnie takich sie chyba nie da igla usunac?
można wszystko, kwestia tylko kto ma dokonać zabiegu :roll: Ja w przeciwieństwie do ogólnej tezy nie radzę czekać aż bardzo urośnie (tak jak mi poradzono swojego czasu ) ani dokonywać "zabiegów" samodzielnie, tylko znaleźć dobrego otolaryngologa, tylko dzieki właśnie lekarzowi moje ucho nie odróżnia się tak bardzo od drugiego, mimo iż w pewnym momencie, objetościowo było dwa razy większe. Po zabiegu tydzień przerwy, a poźniej z miesiąc ze "sluchawkami" i już ponad rok nic na szczescie nie rosnie(mimo że ochraniacze przez ten czas leza na polce nieuzywane). Kolejna nie popularna teza: kalafiory naprawde nie są wygodne, ani specjalnie dobrze nie wyglądają, chyba że chcecie jako gremliny/skrzaty/krasnale/itp. na zabawach dla dzieci zarabiac :wink: A i jeśli szybko właściwie nie zareagujecie to nie da się w pełni przywrócić idealnie pierwotnego wyglądu ucha bez operacji plastycznej.
Napisano Ponad rok temu
+ Prośba do modów o połączenie 2 moich postów.
Napisano Ponad rok temu
siemka, wczoraj na treningu coś mi pękło w małżowinie i zrobiło się zgrubienie, od wczoraj nie puchnie, jest ciągle takie same, niezbyt duże.....czy może się z tego zrobić kalaf.....czy płyn zbiera się odrazu po urazie ?
mialem to samo, zrobil mi sie po wszystkim maly kalafior, prawie niewidoczny i do tego mam miejsce w malzowinie, ktore w dotyku czuje jakby bylo pekniete. Ale zyje, walcze dalej 8) kupilem ''sluchawki'' i dobrze sie w nich cwiyczylo ale potem je odlozylem i juz mi sie nic z uszami nie dzieje. Na bank sie wycieraja itd ale nie puchna i ''nie pekaja''. Moze dlatego, ze je ''rozgrzewam'' przed kazdym treningiem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jednak bjj ma wady...
jak cos,to bede godzine rozgrzewał uszy:D
wyglada słodko...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-