Problemy z uszami
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] coś takiego znalazłem w domu i pryskam.pomoże cos?
Napisano Ponad rok temu
Kup ochraniacz za 100zł, a nie oszczędzaj, bo teraz dasz 20zł na maść, która nie wiadomo czy zadziała tak jak tego oczekujesz, za dwa miesiące znowu maść, a to już 50% ceny ochraniacza.niby wyleczyłem z 3 tyg temu zapalenie chrząstki i było ok.wczoraj dostałem bombe w ucho i boli smaruje maścią i zobaczymy co będzie.cholerstwo.
Napisano Ponad rok temu
Kask zawsze mam ubrany czy to boks, czy teakwondo, czy jak chodziłem na treningi mma. Jak SW to zawsze ochraniacz na uszy. Co w tym takiego dziwnego? Właśnie sprawdziłem: mój kask (jak podejrzewam wszystkie) ma poduszkę na uszach, która chroni przed uderzeniami.stosujesz ochraniacze w treningu mma?
Napisano Ponad rok temu
Kask zawsze mam ubrany czy to boks, czy teakwondo, czy jak chodziłem na treningi mma. Jak SW to zawsze ochraniacz na uszy. Co w tym takiego dziwnego? Właśnie sprawdziłem: mój kask (jak podejrzewam wszystkie) ma poduszkę na uszach, która chroni przed uderzeniami.stosujesz ochraniacze w treningu mma?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
elczupakabra i jak ten ochraniacz Fumetsu z takedowna?polecasz czy lepiej inwestować w ten twardszy zapaśniczy?zdaje relacje ;p
Hej Corvo, już zdałem relację z uzytkowania ochraniacza kilka postów wyżej
Oczywiście polecam, do kulania bardzo dobrze się nadaje. Jeśli ktoś jednak chce go stosować do MMA, do stójki, to na uderzenia chyba za miękki. Ja trenuję w nich tylko sw i bjj, więc może się mylę i uderzacze też go sobie upodobaja. Sprawuje się znakomicie, trochę mi się przesuwa czasem, no ale mam spory ten łeb. Prawdopodobnie to kwestia lepszego wyregulowania pasków, a możliwości regulacji mnóstwo
Napisano Ponad rok temu
co sądzicie o takim [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
czy takie lepiej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a w sklepie ponad 120zł kosztuje
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Bo nie mam pojęcia jak to wygląda w rzeczywistości, czy jest małe czy zakrywa praktycznie całą boczną część czachy, który wygodniejszy etc. etc.
Napisano Ponad rok temu
sparując w nich w ogole nie czuje roznicy-tylko jest troszke cieplej.
Napisano Ponad rok temu
Wydaje się, że jest spore.
Mam wrażenie, że w klinczu zapaśniczym to tym czymś można komuś kalafiory narobić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
te adidasa wyglądają nie głupio, na sherdogu goście co ich używają piszą, że sie nie zsuwają
choć nie mają z tyłu głowy podwójnych pasków. Jakub jak myślisz, to robi jakąś większą różnicę czy są 2 czy jedne paski czy poprostu kwestia dobrego ustawienia i dopasowania?
Napisano Ponad rok temu
ciezko mi powiedziec czy jest jakas roznica ale wydaje mi sie, ze niewielka jesli w ogole. bruta uzywam naprawde dlugo i juz sie przyzwyczailem. tak jak mowie, najgorzej jest z uwalnianiem glowy bo nawet jak ktos glupio udami zlapie to w przypadku braku nausznikow z reguly nie ma zadnego problemu, tak w przypadku helomofonu zaczynaja sie klopoty czasami...No właśnie na tą chwilę to mam rozkminkę adidas vs brute(quad III)
te adidasa wyglądają nie głupio, na sherdogu goście co ich używają piszą, że sie nie zsuwają
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
choć nie mają z tyłu głowy podwójnych pasków. Jakub jak myślisz, to robi jakąś większą różnicę czy są 2 czy jedne paski czy poprostu kwestia dobrego ustawienia i dopasowania?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC ?
- Ponad rok temu
-
Gracie Camp
- Ponad rok temu
-
rodzinka gracie :)
- Ponad rok temu