Problemy z uszami
Napisano Ponad rok temu
shabu: moze moj model jest faktycznie nie najszczęśliwszy, ale trochę zmęczyłem się już tematem i odechciało mi się szukać i kupować następnego...
mam ten:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dolny pasek musiałem przewiązać, żeby mi się nie rozpinał i dopiero zaczął się trzymać na głowie jako tako.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żeby nie było złudzeń: zsuwa się w czasie sparingów przy jakimś miętoleniu jednak nie stanowi to problemu i nie żałuje, że go kupiłem. Nikt nie marudził, że ochraniacz przeszkadza jak walczyłem, mi też nie robił problemów bo jest dość płaski i baniak w nim nie wydawał się większy.
Napisano Ponad rok temu
Kolega sobie zlikwidował w ten sposób kalafiora bardzo elegancko. Utrzymuje, że poszło sprawnie i nic nie bolało
Ja sobie tak ściągałem kalafiora i bolało jak skurwysyn.
Nie wiem może w nerwa trafiłem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na chrzastce taki jak by siniak, troche spuchło, ogolnie przy dotyku lekko pobolewa.
w razie potrzeby nie wiem, czy bede miala tyle jaja, zeby własnorecznie na chacie to zrobic
Napisano Ponad rok temu
kurde, a ja się dzisiaj nabawiłam kalafa, albo po prostu mam mocno otarte.
na chrzastce taki jak by siniak, troche spuchło, ogolnie przy dotyku lekko pobolewa.
w razie potrzeby nie wiem, czy bede miala tyle jaja, zeby własnorecznie na chacie to zrobic
Zrób i nagraj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaa bede atrakcja Budo, laska spuszczajaca soki z uchaDajesz dajesz. Sprawdzalem na yt i nie znalazlem laski spuszczajacej soczek z ucha
nieee dzieki, jak na razie postawie na masc, z rana biegne do apteki, bedzie bezpieczniej
a tak powaznie, nie miałam nigdy doczynienia z czyms takim, wiec była bym wdzieczna jak by ktos sie wypowiedzial, czy bardzo zle to wyglada ?
Napisano Ponad rok temu
Można mieć też problemy podczas rozmowy o prace...
A co do spuszczania soku to dobrze jak robi to specjalista czyli laryngolog lub lekarz sportowy. To jest zabieg na głowie, blisko mózgu. To na wypadek gdyby jakis kolega z sekcji oferował Ci swoją pomoc.
Napisano Ponad rok temu
Tak czy siak dzieki za rade :wink: jakis czas na masci ujade, jak nic nie pomoze smigne do lekarza.
Napisano Ponad rok temu
ps. Jak sobie wyobrażasz że Twoja sympatia gryzie Cie w ucho?
Napisano Ponad rok temu
ps. Jak sobie wyobrażasz że Twoja sympatia gryzie Cie w ucho?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Alez skad, nie zrobie mu tegoTylko broń Boże żadnej grzybicy stóp. Zabijesz Zaorisha.
polecacie jeszcze jakies ochraniacze poza Fumetsu, ktore maja niby niewymiarowe paski i Adidas ?
Napisano Ponad rok temu
W nausznikach sobie możesz spokojnie sparować tylko uważaj bo i tak pewnie będzie się przesuwać(uważaj żeby nie cisnął na ucho jak przesunie się).
No i maść(jakiś reparil) nie zaszkodzi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC ?
- Ponad rok temu
-
Gracie Camp
- Ponad rok temu
-
rodzinka gracie :)