Witam. Mam propozycję, żebyśmy w tym miejscu umieścili znane adresy sklepów WWW sprzedających broń białą i sprzęt taktyczny. Napiszcie, czy te sklepy sprzedają do Polski i czy kiedykolwiek z nimi współpracowaliście. Jak myślę, jedyną możliwością zrobienia sensownych zakupów jest skorzystanie ze sklepów znajdujących się w Stanach. Podzielcie się uwagami związanymi z vatem i cłem - udało Wam sie to cholerstwo ominąć w jakiś sposób i wydymać naszych kochanych celników dupa ? Jeśli tak - to jak? Jeśli nie - to ile musieliście zabulić ekstra? Na początek ja coś zapodaję:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
bardzo duży wybór noży, multitooli, latarek i "knive care", sprzedają do Polski;
duży wybór noży i mooltitooli, "knive care", sprzedają do Polski;
średni wybór noży, multitooli i latarek, "knive care", sprzedają do Polski;
bardzo duży wybór noży, multitooli, latarek i "knive care", sprzedają do Polski;
mały wybór noży, sklep głównie w akcesoriami taktycznymi, sprzedają do Polski;
duży wybór noży, w tym custom, nie sprzedają do Polski;
duży wybór noży i mooltitooli, "knive care", nie sprzedają do Polski;
praktycznie większość to wspaniałe noże custom, nie sprzedają do Polski; beksa beksa beksa
duży wybór noży, latarek, "knive care", sprzedają do Polski (patrz ceny w dolarach), ale ceny mają popaprane (np. Camillus Cuda 208 dolarów przestraszony )
Zapraszam do wymiany doświadczeń w dziedzinie zakupów online tego, co tygryski lubią najbardziej belzebub .
Sklepy WWW z białą bronią i sprzętem taktycznym.
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Sklepy WWW z białą bronią i sprzętem taktycznym.
Tylko top sprzęt w tak samo wysokich cenach. Jeżeli chodzi o sprzedaż sprzętu taktycznego do Polski to najlepiej mieć kogoś "tam" kto kupi, zapłaci kartą, przepakuje i wyśle do Polski jako "paczkę żywnościową od rodziny"
Tylko top sprzęt w tak samo wysokich cenach. Jeżeli chodzi o sprzedaż sprzętu taktycznego do Polski to najlepiej mieć kogoś "tam" kto kupi, zapłaci kartą, przepakuje i wyśle do Polski jako "paczkę żywnościową od rodziny"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak rozwijalo sie Kendo
- Ponad rok temu
-
Testament Samuraja - Miyamoto Musahi
- Ponad rok temu
-
rzuć we mnie nożem a ja ci powiem czy dobrze
- Ponad rok temu