Lista kreatyn i boozerow testosteronu
Napisano Ponad rok temu
Mono z fitmaxa - 4 tyg w przerwie slaby boozer testosteronu np TT 4tyg z fitmaxa potem np jakis jablczan 4tyg potem np testosterol 4 tyg potem np green magnitude 4 tyg potem np storm 4 tyg etc
Tak zeby ciagle sila i masa rosla progresywnie. Poprawcie mnie jesli zle kombinuje. Bo jakby sie bralo na zmiane kreatyne z boozerem test w przerwie to organizm bylby ciagle w stanie anabolicznym a to skutkowaloby ciaglymi przyrostami, nie?
Zarazem stanowiloby to pewien rodzaj przewodnika, bo jest wiele postow gdzie ludzie sie pytaja "co dalej", a taki poradnik stanowilby pewien rodzaj odnosnika i tym samym nie byloby 'zasmiecania' forum niepotrzebnymi i powielanymi tematami, zgadzacie sie?
Oczywiscie taki poradnik mialby w sobie tylko spis kreatyn i boozerow testosteronu, bo gainery. bialka, czy aminokwasy to osobny rozdzial
Moze kazdy by sie wypowiedzial i dodal cos od siebie kopiujac i edytujac liste ponizej
1. Mono z fitmaxa/ Mono z Universala
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Przecietny poczatkujacy mysli tak "ten je mono i jest kor... byk to ja odrazu jeb... ne cos mocniejszego i h..a w tyle zostawie a po drodze nogi z du..y powyrywamTzn zeby poczatkujacy nie zaczynal np od Storma jak na mono mialby te same badz porownywalne efekty
Ogólnie to chcialbym bardzo zeby taka lista powstala.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze to ubrałeś w słowa...
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze ten testosterol to jebane placebo nic nie warte,po drugie suple sa coraz lepsze i mocniejsze.ja zaczynałem od kretki mono z treca i poszło mi fajniusio.wiec na start polecam mono,potem krealkalyna,cell pumpa a potem juz walnij coś mocnego np storma+shock teraphy,ewentualnie noxplode+storm.nie na sensu robić cykli od mono po storma przez kilkanascie miechów bo to strata czasu.polecam branie stacków z volumizerami azotu np.noxplode,animal pump.pamietaj że to tylko bodźce to wzrostu i zwiększenie wydolności treningowych a masa czy to sucha czy szeroko pojeta jest budowana na diecie ewentualnie wspomagana białkiem,gainerami.Czytajac forum wpadlem na pomysl ulozenia listy ogolnej suplementow, tj dlugiego cyklu ktory mialby w sobie liste najbardziej polecanych suplementow od poczatkowych slabszych do coraz mocniejszych. Tzn zeby poczatkujacy nie zaczynal np od Storma jak na mono mialby te same badz porownywalne efekty np
Mono z fitmaxa - 4 tyg w przerwie slaby boozer testosteronu np TT 4tyg z fitmaxa potem np jakis jablczan 4tyg potem np testosterol 4 tyg potem np green magnitude 4 tyg potem np storm 4 tyg etc
Tak zeby ciagle sila i masa rosla progresywnie. Poprawcie mnie jesli zle kombinuje. Bo jakby sie bralo na zmiane kreatyne z boozerem test w przerwie to organizm bylby ciagle w stanie anabolicznym a to skutkowaloby ciaglymi przyrostami, nie?
Zarazem stanowiloby to pewien rodzaj przewodnika, bo jest wiele postow gdzie ludzie sie pytaja "co dalej", a taki poradnik stanowilby pewien rodzaj odnosnika i tym samym nie byloby 'zasmiecania' forum niepotrzebnymi i powielanymi tematami, zgadzacie sie?
Oczywiscie taki poradnik mialby w sobie tylko spis kreatyn i boozerow testosteronu, bo gainery. bialka, czy aminokwasy to osobny rozdzial
Moze kazdy by sie wypowiedzial i dodal cos od siebie kopiujac i edytujac liste ponizej
1. Mono z fitmaxa/ Mono z Universala
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze ten testosterol to jebane placebo nic nie warte,po drugie suple sa coraz lepsze i mocniejsze.ja zaczynałem od kretki mono z treca i poszło mi fajniusio.wiec na start polecam mono,potem krealkalyna,cell pumpa a potem juz walnij coś mocnego np storma+shock teraphy,ewentualnie noxplode+storm.nie na sensu robić cykli od mono po storma przez kilkanascie miechów bo to strata czasu.polecam branie stacków z volumizerami azotu np.noxplode,animal pump.pamietaj że to tylko bodźce to wzrostu i zwiększenie wydolności treningowych a masa czy to sucha czy szeroko pojeta jest budowana na diecie ewentualnie wspomagana białkiem,gainerami.
"Po pierwsze" to staraj sie czytac z zrozumieniem Nie pytam o odzywki dla siebie, ani tez nie chce zebys wyrazal opinie o Testosterolu, ktory podalem tylko i wylacznie jako przyklad. To samo dotyczy sie gainera/ bialka. Cala idea tej listy polega na zrealizowaniu jednego "duzego" cyklu (o ile taki da sie zrealizowac Jak juz wspomnialem chodzi o zaczecie od slabych supli przez coraz to mocniejsze tak zeby sila i masa ciagle rosla.
ja zaczynałem od kretki mono z treca i poszło mi fajniusio.wiec na start polecam mono,potem krealkalyna,cell pumpa a potem juz walnij coś mocnego np storma+shock teraphy,ewentualnie noxplode+storm.
wlasnie o to mi chodzi - to ma byc bodziec do dyskusji, wymiany zdan, z ktorej poczatkujacy moga skorzystac.
Wiec podsumowujac
1. mono z trec'a/ universal nutrition/ Fitmax
2. krealkalyn ? jakies konkretne firmy?
3. Cell-pump BSN
4. Alri - NGorge
5. Storm + ewentualnie Shock Therapy - UN
6. No-explode + Storm
7. HP + Krealkalyn ?
A co powiecie na Storm + Shock Therapy a potem dla doswiadczonego zawodnika Storm + Shock + mono a potem Storm + shock + krealakalyn? CZy bedzie roznica miedzy tymi zestawieniammi? Bo jak sie myle to ta lista nie ma sensu
Co do listy boozerow test
1. TT z Fitmaxa
2. Erekton - Olimp
3. UN - Natural Sterol Complex
4. Alri - Restore/ GN - Novedex
5. UN Animal Test
6. GN - Halodrol
etc
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
storm+shock to bardzo fajne połączenie,podobnie jak noxplode+storm albo animal pump+storm.uważam że na tych zestawach mozna smiało pojechać nawet kilka cykli.nie dołączałbym innych form kreatyn bo i tak nie spowoduje to lepszych efektów ze wzgledu na ograniczoną możliwość wchłaniania kreatyny prez cxzłowieka a zwłaszcza mono które konwertuje do kreatyniny.nie mniej ciekawe byłoby dodanie do tych zestawów np krealkalyna,który jest formułą bardzo dobrze dostepn a dla ludzkiego organizmu i nie powoduje gromadzenia duzej ilości wody podskórnej.ja to widziałbym tak:
w/w zestaw np storm+shock+krealaklyn 2g po treningu