po pierwsze ten testosterol to jebane placebo nic nie warte,po drugie suple sa coraz lepsze i mocniejsze.ja zaczynałem od kretki mono z treca i poszło mi fajniusio.wiec na start polecam mono,potem krealkalyna,cell pumpa a potem juz walnij coś mocnego np storma+shock teraphy,ewentualnie noxplode+storm.nie na sensu robić cykli od mono po storma przez kilkanascie miechów bo to strata czasu.polecam branie stacków z volumizerami azotu np.noxplode,animal pump.pamietaj że to tylko bodźce to wzrostu i zwiększenie wydolności treningowych a masa czy to sucha czy szeroko pojeta jest budowana na diecie ewentualnie wspomagana białkiem,gainerami.
"Po pierwsze" to staraj sie czytac z zrozumieniem

Nie pytam o odzywki dla siebie, ani tez nie chce zebys wyrazal opinie o Testosterolu, ktory podalem tylko i wylacznie jako przyklad. To samo dotyczy sie gainera/ bialka. Cala idea tej listy polega na zrealizowaniu jednego "duzego" cyklu (o ile taki da sie zrealizowac

Jak juz wspomnialem chodzi o zaczecie od slabych supli przez coraz to mocniejsze tak zeby sila i masa

ciagle rosla.
ja zaczynałem od kretki mono z treca i poszło mi fajniusio.wiec na start polecam mono,potem krealkalyna,cell pumpa a potem juz walnij coś mocnego np storma+shock teraphy,ewentualnie noxplode+storm.
wlasnie o to mi chodzi - to ma byc bodziec do dyskusji, wymiany zdan, z ktorej poczatkujacy moga skorzystac.
Wiec podsumowujac
1. mono z trec'a/ universal nutrition/ Fitmax
2. krealkalyn ? jakies konkretne firmy?
3. Cell-pump BSN
4. Alri - NGorge
5. Storm + ewentualnie Shock Therapy - UN
6. No-explode + Storm
7. HP + Krealkalyn ?
A co powiecie na Storm + Shock Therapy a potem dla doswiadczonego zawodnika Storm + Shock + mono a potem Storm + shock + krealakalyn? CZy bedzie roznica miedzy tymi zestawieniammi? Bo jak sie myle to ta lista nie ma sensu
Co do listy boozerow test
1. TT z Fitmaxa
2. Erekton - Olimp
3. UN - Natural Sterol Complex
4. Alri - Restore/ GN - Novedex
5. UN Animal Test
6. GN - Halodrol
etc