Banan+bułka
Napisano Ponad rok temu
Od trzech miesięcy ćwiczę intensywnie na siłowni (3-4) razy w tygodniu, przyznaje że początek tych ćwiczeń był spowodowany redukcją tłuszczyku, jednak bardzo szybko doszedłem do wniosku że mnie to wciągnęło.
Dane techniczne (dziś)
Lat 41
Wzrost 182
Waga 85
Rezultaty przerosły moje oczekiwania, zredukowałem tzw. oponkę a i przyrosty są zauważalne (łapa +3, klata+4)… o sile nie wspomnę bo tu różnica jest co najmniej + 100%
Dieta… w moim przypadku sukcesem jest rezygnacja z słodyczy, piwa, białego chleba, ziemniaków…i z żarcia po 20tej.
I teraz to zasadnicze pytanie (jestem w trakcie „płodzenia” planu treningowego) od przyszłego tygodnia zaczynam cykl.
Czy powinienem brać pod uwagę jakieś odżywki (jeśli tak,to co?)czy pozostać przy bananach
Kulturystą w tym wieku już nie zostanę…ale…przyzwoity wygląd byłby wskazany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam serdecznie
Od trzech miesięcy ćwiczę intensywnie na siłowni (3-4) razy w tygodniu, przyznaje że początek tych ćwiczeń był spowodowany redukcją tłuszczyku, jednak bardzo szybko doszedłem do wniosku że mnie to wciągnęło.
Dane techniczne (dziś)
Lat 41
Wzrost 182
Waga 85
Rezultaty przerosły moje oczekiwania, zredukowałem tzw. oponkę a i przyrosty są zauważalne (łapa +3, klata+4)… o sile nie wspomnę bo tu różnica jest co najmniej + 100%
Dieta… w moim przypadku sukcesem jest rezygnacja z słodyczy, piwa, białego chleba, ziemniaków…i z żarcia po 20tej.
I teraz to zasadnicze pytanie (jestem w trakcie „płodzenia” planu treningowego) od przyszłego tygodnia zaczynam cykl.
Czy powinienem brać pod uwagę jakieś odżywki (jeśli tak,to co?)czy pozostać przy bananach
Kulturystą w tym wieku już nie zostanę…ale…przyzwoity wygląd byłby wskazany
Swoją drogą to gratuluję, rzadko kto po 30-tym roku życia potrafi się przełamać i pójść w ogóle na siłownie a jeszcze z takimi efektami, a do tego konsekwentną dietą.
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.