Dlugie wlosy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jak maja katany to moga miec wlosy do pasa jak i wogule nie miec. Bo dystans nie jest az tak bliski.
A w walce wrecz przeszkadzaja, tak sadze.
To jakby zolnierzowi z karabinem mialy przeszkadzac ( przeszkadzaja bo sa trudne w "konserwacji" ) w walce.
Jak mialem 3 lata to mialem dlugie wlosy.
Ale juz w "maluchach" w przedszkolu nie mialem - to chyba 3-4 lata ( nie temu tylko ile mialem lat ).
Pozdrawiam
Niedziel
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozna tez za obydwa. Ale latwiej za wlosy.
Pozdrawiam i prosze o nie zaczepianie dlugowlosych/dlugouchych. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale czego się nie robi dla wyglądu.... :wink:
Szkoda, że z przyczyn biznesowych musiałem zgolić...
Napisano Ponad rok temu
Wampirze mowimy o dlugich wlosach,nie zebach :wink: :twisted:
Mozna tez za obydwa. Ale latwiej za wlosy.
Pozdrawiam i prosze o nie zaczepianie dlugowlosych/dlugouchych. :wink:
Sam mam długie włosy.... a zaczepiają mnie dresy i pseudo skini bo nie lubą metali.....
Napisano Ponad rok temu
bo lubią zaczepiać, a długie włosy to pretekst ?Sam mam długie włosy.... a zaczepiają mnie dresy i pseudo skini bo nie lubą metali.....
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie czuje sie metalem bardzo zadko ubieram sie na czarno dlugie wlosy mam bo jakos tak mi sie podobaja^-^ A problem jest glownie taki ze jak sie idze przez jakies przyjemne osiedle to co chwila ktos wyskakuje i zaczyna sie rzucac (ostatnio przytrafilo mi sie 4 razy w ciagu jednego dnia ale do rozruby nie doszlo). Zmiezam do tego ze najbardziej niebiezpieczne w dlugich wlosach jest to ze mozna za nie latwo dostac od jakiegos milego dresa^_^ I tutaj apel badzmy tolerancyjni!
A na treningach no cuz... nie pomagaja raczej w niczym.
Ehh w koncu chyba bede musial je sciac... ale jeszcze nuie teraz
O i juz wiem w czym dlugie wlosy sie przydaja mozna sie zawsze przebrac za samuraia wziasc Katane w reke i zrobic sobie pare fotek
Pozdrawiam wszystkich bez wzgledu na styl i dlugosc wlosow^^
Napisano Ponad rok temu
Ale do rzeczy, co do długich włosów. Chciałam jeszcze zwrócić uwagę na stronę estetyczną, no bo co to za facet z krótkimi włosami??? Jak dla mnie to traci on na urodzie -10 punktów minimum. W pełni rozumiem racje za ścięciem, walka i wygoda... sama ściełam włosy na krótsze, ale jakieś resztki trzeba sobie dla przyzwoitości zostawić. Jak się ma włosy do ramion to nie przeszkadzają nawet jak się ktoś tarza po materacu, ani nie wpadają w oczy w czasie gwałtownych obrotów. Przemyślcie to...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A samuraje na starych obrazkach to jakieś warkoczyki sobie czasami hodują
Pokonanemu w bitwie obcinano głowę, myto ją, układano na podeście z przyczepioną karteczką do tej kiteczki na szczycie głowy (obecnie takie noszą sumatori), na karteczce było nazwisko pokonanego i zwycięzcy, tak aby daimyo robiący przegląd po bitwie mógł nadac przywileje najbardziej walecznym.
Sam mam włosy na 3mm
Napisano Ponad rok temu
Lubię długie włosy u współćwiczących, ale mnie samego na nie nie stać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
5 następnych tematów
-
shidokan na ulicy
- Ponad rok temu
-
Breakdance a sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Jak uczyć się realnej walki na ulicy?
- Ponad rok temu