Dlugie wlosy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozna sobie zapuscic kok na glowie i przyjmowac udezenia pala na glowe , do warkocza przywiazac granat odlamkowy a bokobrody zaopatrzyc w sznur zyletek
Zapomniałeś o wąsach i brodzie :-D
Napisano Ponad rok temu
Jakis leszcz, podszedł do starcie, później parter. Jak go nie chwyciłem za kłaki, jak nie odgiąłem głowy do tyłu i nie nawier$%^$^ po pysku.... Robota taka, że mucha nie siada!
KRÓTKIE WŁOSY POWER!!!!
Napisano Ponad rok temu
Teraz mam w miarę krótkie choć też można chwycić ale ściąć zamierzam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie nie mam w planach sciac sie na zapalke
Napisano Ponad rok temu
To ja dodam ze rzeczywcie w parterze nawet splecione w warkocz dosc skutecznie potrafia odwrocic nasza uwage od cwiczenia poza tym przy niektorych naglych ruchach z obrotami dostaje sie wlasnym warkoczem/kucykiem po oczach.
Nie nie mam w planach sciac sie na zapalke
CHe che ja CI powiem ze jak sciolem sie na zapalke lepiej mi sie trenuje polecam :wink:
Napisano Ponad rok temu
A wiesz, ze sie zastanawialam jakies 2 tyg temu nad tym, lord swiadkiem, ale chyba nie ulegne namowom szanownych kolegow i zostawie dlugie.
Napisano Ponad rok temu
...dlugie wlosy to -5 punktow "fighting power "...
Seiken, a mozesz rozwinac to o tych punktach = zaciekawilo mnie
a bladego pojecia nie mam o jakie punkty chodzi (jaks fajna teoria musi byc )
Napisano Ponad rok temu
Good 4 ya
A wiesz, ze sie zastanawialam jakies 2 tyg temu nad tym, lord swiadkiem, ale chyba nie ulegne namowom szanownych kolegow i zostawie dlugie.
eee nie badz taka jak wszyscy to wszyscy w razie czego mam maszynke do ciecia wlosow poza tym same plusy: nie musisz sie rano czesac, glowe myjesz przy okazji mycia twarzy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Twarda bedeeee nie badz taka jak wszyscy to wszyscy
Tez juz bylo mi proponowanew razie czego mam maszynke do ciecia wlosow
No to jest mocny argumentpoza tym same plusy: nie musisz sie rano czesac, glowe myjesz przy okazji mycia twarzy
Chesz miec na sumieniu moje wlosy ?
Napisano Ponad rok temu
Punkty - można powiedzieć że ten termin jest wzięty z reguł panujących w grach Role-Play - każda z postaci ma różne cechy i właściwości - i np. jedną z nich jest walka wręcz. I te -5 punktów to może być np.-5% szans na trafienie 8) . Rzuć okiem na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]....dlugie wlosy to -5 punktow "fighting power "...
Seiken, a mozesz rozwinac to o tych punktach = zaciekawilo mnie
a bladego pojecia nie mam o jakie punkty chodzi (jaks fajna teoria musi byc )
Tak więc nie jest to żadna specjalna teoria - chyba że Seiken miał co innego na myśli.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Chyba bardziej się bali tego darcia ryja niż moich włosów
Potem zdawałem maturę i ściąłem kudły, zacząłem trenować i nie mam doświadczeń długich włosów na macie, ale kumpel ma i te jego włosióry przeszkadzają jak tarzamy w parterze, on to potrafi odbrze wykorzystać.
Napisano Ponad rok temu
Mi zdazylo sie na macie pare razu pociagnac za kudly dlugie/
Na ulicy to raz tak zlapalem za wlosy i pare prostych i sierpow poslalem prosto w cel, bo nie mial chlopak gdzie glowy odsunac.
ZGOLIC!!! Przetluszczaja sie, po treningu sa mokre od potu ( fuuuu! ).
Moja sp. pamieci prababcia mowila na chlopakow z dlugimi wlosami i broda : Jezusy.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Umijetnosc bicia sie moze pomuc np. w wielu sytuacjach np. kros katuje babcie/dziewczyne itd na przystanku, jakby ktos kto cwiczy tam byl nie byloby komentarzy " nikt sie nawet nie ruszyl" , " nikt nie zareagowal ".
Kazdy nosi co chce ale tematem sa dlugie wlosy " na ulicy ", " w czasie walki ", a nie pod wzgledem mozna czy nie mozna nosic.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
5 następnych tematów
-
shidokan na ulicy
- Ponad rok temu
-
Breakdance a sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Jak uczyć się realnej walki na ulicy?