Jaką kreatynę wybrać ?
Napisano Ponad rok temu
chciałem się was coś poradzić, zostało mi jeszcze 2-3 tygodnie redukcji wagi i chciałbym zakupić jakiś fajny cykl na zwiększenie trochę masy mięśni i siły. Dodam, że znam dość sporo produktów lecz potrzebna jest porada... Dobrze byłoby jak byłyby to odżywki o niskiej zawartości węgli.. Chodzi mi o jakąś na prawdę dobrą kreatynę i NO. Najlepiej aby były osobno a nie w jednym. Dodam, że budżet na to mam około 230 - 260. Białko mam już wybrane, jeśli kogoś interesuje to FA Izolat gold co mogę na prawdę polecić bo brałem już je. BCAA mam z olimpa. Znajomi polecali mi jakieś cm3 i storma ale nie wiem jak się do tego odnieść, może ktoś z was brał coś lepszego i ma już doświadczenie. Dodam, że mój staż na siłowni to 3 lata z przerwami.
Dzięki z góry za pomoc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Białko 2,29 - izolat
Storm + shock
CM3
AAKG 7500 shot
BCAA
L-Glutamina
Witaminy, minerały - olimp
A co do diety to na redukcji mam ustawioną przez siebie i jestem zadowolony, jak bedzie masówka sucha to wrzucę trochę więcej zdrowych tłuszczy takich jak oleje, orzechy itp. No i trochę więcej węgli bo przyznam ze mój organizm bardzo ale to bardzo wolno prosperuje i aby odczuć różnice musiałem zmniejszyć węglę prawie do 1,2g na kg/m.c a białko 3g a wiesz doskonale, że po redukcji nie chce się wodą zalać i uważasz, że takie połączenie byłoby dobrym rozwiązaniem ? cm3 tylko jako dodatek do storma przed treningiem i po treningu w dni. Fajnie byłoby jak byś się wypowiedział w tej temacie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Storm+Shock, do tego białeczko, glutamina i bcaa i ciśniesz.
Oczywiście witaminy i minerały również.
tylko tyle węgli dajesz? Poważnie? Ja redukuje przy ponad 4 z hakiem na 1kg Dorzucam po prostu aeroby i cisne.
Napisano Ponad rok temu
tylko tyle węgli dajesz? Poważnie? Ja redukuje przy ponad 4 z hakiem na 1kg Dorzucam po prostu aeroby i cisne.
No niestety mój metabolizm jest bardzo wybredny i lubi magazynować wszystko co się da... niestety kazdy jest inny ale jak na razie z 110-96kg dobry wynik natomiast jeszcze do 87-89 chce zbić.
A co do cm3 powiem Ci, że jak na razie sprawdzę sobie te aakg bo mam juz zamówione w sumie i głupotą byłoby kupić coś innego a niech to leży wydaje mi się, że jak na razie spróbuje te połączenie co pisałem wyżej powinno mi coś podnieść, a powiedz mi czy twoim zdaniem cm3 jest w stanie nabierać wody ? bo trochę się martwię, bo mój organizm akurat co do tego to jest jeśli można tak powiedzieć średni a chciałbym tego uniknąć, ponoć dobrą w miarę metodą byłoby branie tylko cm3 w dni treningowe przed i po. Co myślisz ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak zamówiłeś to weź najpierw AAKG samo, a później przejdziesz na Stor+Shock.
zaledwie 50km ode mnie..
Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale sercem w WLN.
Napisano Ponad rok temu
No i potem kupiłbym ten storm + shock i idealnie na wakacje by było co uważasz ?
Napisano Ponad rok temu
a kupić do tego aakg CM3 ?
nie, kreatyne dopiero jak zaczniesz ładować storma.
Aktualnie jestem teraz na venomie i tne tłuszcz ale kupiłem jeszcze Animal Cuts bo chciałem to połączyć dla zwiększenia działania i musiałem animala odstawić bo po dwóch dniach stosowania głowa mnie bolała i w sumie mam całe opakowanie bo tylko 6 porcji mi poszło...
spalaczy się tak nie łączy..to nie cukierki..
Szczególnie te z wyższej półki.
Na razie dodaj AAKG do spalacza, później zrób sobie przerwe ze spalaczami, zapodaj Storm+Shock, skończysz to i wjedziesz na Animal Cuts. Tak ja to widze.
Nie szukaj w suplach cudownej recepty na sukces. Sterydy nią nie sa a co dopiero suple. Micha i lata ćwiczeń, oraz cierpliwości.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiedz mi czy jak teraz to włączę do treningów to nadal fat bedzie leciał w dół, mam nadzieje, że nie musze wspominać jak pisałem wcześniej, że dieta na 100% i treningi to samo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm konkretna, no na moim poziomie jest ok. Do na prawdę konktetnej to mi brakuje bardzo dużo.
Napisano Ponad rok temu
Ja wychodze z założenia, że ciężka praca, systematyczność, dieta itp. mogą działać cuda. Sam jak ważyłem nawet ponad 110kg to nie myslałem, że jak zbiore w siebie siły, zmienie system jedzenia i trochę zmienie podejscie do treningów dojde do 96kg... A jednak jak juz jest te 96 to chce sie jeszcze mniej jak bedzie 87 na rzeźbie mogę myśleć o masie ale jak na razie mój organizm ze stanu magazynowania muszę zmienić na przyspieszony i ogolnie bedzie wtedy dobrze.
A co do masy to nie mialem problemu z przytyciem nigdy także o to się nie boje natomiast ciężko jest odizolować suchą masę mięśniową od tej zalanej wodą, tłuszczem w moim przypadku. Ponieważ jestem bardzo podatny na nabieranie wagi nawet o niskim stopniu węgli w diecie i dlatego będzie mi trochę ciężko to zrobić. Nie jestem jakimś głównym adeptem kulturystyki ale zależy mi na wyglądzie własnego ciała i widzę dużą satysfakcję jeśli poprawia się sylwetka w lustrze
Napisano Ponad rok temu
Najpierw zredukuj odpowiednio, tak jak napisałeś nakręć metabolizm i dopiero ruszysz z masówką.
Na lato się i tak masy nie zrobi
Napisano Ponad rok temu