Teleskopówką w kość policzkową
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
slaby Ty to masz przejscia w swoim zyciu..serio nigdy nie poznalem kogos w rzeczywistosci, kto mial tyle problemow. Pobicie goscia+wtargniecie do jego domu, stany depresyjne, problemy z alkoholem, teraz to, w miedzyczasie na bank cos jeszcze bylo, ale nie pamietam.. zmien lepiej otoczenie, bo kiedys sie to dla Ciebie zle skonczy.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw. swietny dzial na taki temat
Napisano Ponad rok temu
co to za chop który nie mioł pizdy pod okiem ? ide do pracy potem lekarz.
stary tu nie chodzi o podbite oko, tylko o to, ze Ty ciagle wpadasz w jakies problemy..
ide do pracy potem lekarz.
troche nie ta kolejnosc..
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba już się źle skończyło...zmien lepiej otoczenie, bo kiedys sie to dla Ciebie zle skonczy.
Ja na twoim miejscu od razu bym do lekarza poszedł.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JEBAĆ polskie PAŃSTWO!
Napisano Ponad rok temu
A wiec, rodzinny powiedział ze jest to złamanie kości jarzmowej. Stwierdził ze w szpitalu nie przyjmą bo minęło za duzo czasu. posłał na przeswietlenie do placówki, gdzie powiedzieli mi ze nie mają sprzetu, odesłali do drugiej. tam tez go nie było. Dziś poszedłem do wskazanej kolejnej placówki. Wszystko spoko, poczekaj na przeswietlenie, dwie godziny minęły. - A gdzie pieczątka ? - jaka pieczątka ? i na tym sie skonczyło ... zabrakło pieczątki lekarza rodzinnego, wysmiali mnie ze skierowanie napisane nie jest na recepcie i odesłali z powrotem. A ja na dzis juz wszystko olewam...czuje sie swietnie, w nocy był problem bo krew znalazła sobie ujscie.. okiem.... pare kropli poleciało, oko nabrało krwawoczerwony kolor dzis juz wszystko jest wiele lepiej..
nie wiem czy ty sie chwalisz nam tu jaki to kozak z ciebie czy jestes po prostu tak glupi...
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy jak by ktoś z urwaną ręką przyszedł, to czy by odesłali do lekarza rodzinnego...
JEBAĆ polskie PAŃSTWO!
nie tylko nasze panstwo takie jest. W anglii tez maja chujowa sluzbe zdrowia. Jak nie pojdziesz prywatnie, to gowno zalatwisz. Wydaje mi sie, ze tak jest w wielu innych panstwach, nawet tych rozwinietych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
inna sprawa jezeli chociaz 50% z tego to prawda... to wes sie chlopie ogarnij!! ilu lekarzy cie splawilo?? sory winetu ale jak w kwesti wlasnego zdrowia dajesz sie tak traktowac to nie pytam o inne
i na zakonczenie o tym ze niemozna nawet zwyklego bolu glowy olewac i jak trzeba to robic awanture w szpitalu. przypadek moze 1/milion ale zdazyl sie w kregu moich znajomych... dziewczyna 23 lata, zdrowa nic niedolegalo, od rana mocno bolala glowa, zwolnila sie z pracy i do lekarza, lekarz olal i odeslal do domu i co... i z rana trup. wyszlo ze jakis zator czy tam skrzep.. generalnie cos zablokowalo przeplyw krwi w jakims miescu w mozgu.. rezonans zrobiony dzien wczesniej najpewniej uratowal by zycie bo wiadomo by bylo co jest...
dozo urazow mozna bagatelizowac... ale nie jezeli dotyczy to glowy... tyle ode mnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wes sie chlopie ogarnij!! ilu lekarzy cie splawilo?? sory winetu ale jak w kwesti wlasnego zdrowia dajesz sie tak traktowac to nie pytam o inne
Powinieneś im robić awanturę dopóki Cie nie przyjmą!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu