Witam   Brałem różne wynalazki ale w temacie trenadrol  jestem początkujacy
  Brałem różne wynalazki ale w temacie trenadrol  jestem początkujacy   nie wiem  w jakiej kolejnosci to zjesc , . Prosze pomoc w rozpisce
   nie wiem  w jakiej kolejnosci to zjesc , . Prosze pomoc w rozpisce 
jestem własnie na stenadiolu 3.0 po tym mam zamiar zjesc animal pump a potym trenadrol bezposrednio po nim na odblok   muscle techa <cryotest> + kreatyna i jakis no2
 muscle techa <cryotest> + kreatyna i jakis no2   oczywiscie pamietam o osłonkach  odpowiedniej ilosci białka i diecie itp dodam ze trenuje od paru lat a moim celel to nabrac  miecha i spalic tkanke tłuszczowa
 oczywiscie pamietam o osłonkach  odpowiedniej ilosci białka i diecie itp dodam ze trenuje od paru lat a moim celel to nabrac  miecha i spalic tkanke tłuszczowa   

Wzrost 175cm
Waga 102kg
Biceps 45
Wiek 25
Moja propozycja :
Zaczynasz cykl na TRN w dawkach 3x dziennie 1tab w równych odstepach czasu ( pzy Twojej wadze 102kg )
Tydzień przed koncem cyklu na TRN wrzucasz Animal Pump i dalej się pompujesz.
Po zakonczeniu cyklu na TRN wrzucasz Clomid ( TRN przy 3tab dziennie mocno blokuj receptory, raczej nie odblokujesz sie PCT ze sklepu z suplementami) oraz
Stenadiol w celu podniesie poziomu testosteronu oraz poprawy regeneracji ( zminimalizuje spadki po cyklu )
Po zakończeniu cyklu na Animal Pump mozesz dalej kontynuować cykl na NO2
Ale jak juz zaczełeś cykl na Stenadiolu do go skończ.
Zacznij cykl na TRN jw 
Animal PUMP jw
Odblokowanie jw tylko zamiast Stenadiolu włacz cykl Clomidu z Cryotest jak booster testosteronu.
Po Animalu, zrób nastepny cykl na NO2.
Polecam oslonki na zoladek, czesto wystepuje zgaga przy TRN.
PZdr