detonator peak+createston+aminoanabol professional warto??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
proponuje ci vasobolan do tego hyperfuzion , białeczko whey fuzion aminki bcaa tst i carbo taki zestaw powienien byc dosc interesujacy
co do hmb to nie zaden cudowny spalacz tylko antykatabolik w który ja osobiscie za bardzo nie wierze tak jak i wiekszac ludzi ....jesli myszlisz o rzeźbieniu sie walnij sobie jakiś pożądny termogenik
detonatora którego stosowałes ????? PEAK czy FITNES AUTHORITY ????
Napisano Ponad rok temu
detonator +createston
świetny zestaw sam taki zapodam w marcu,
skoro robisz dość krótkie przerwy między cyklami
to zrób sobie teraz trochę więcej wolnego od staków (dodatkowy miesiąc)
bynajmniej nie dla zdrowia jak piszesz a dla odzwyczajenia organizmu
od dodatkowej krety.
także hyperfusion się nie wpisuje w ten plan.
możesz w ramach przerwy wziąć
aakg mega hardcore + tribulon (koszt ok 150 zł mies.)
i zrobić sobie trening pod kątem siły oraz
wydolności a na tych suplach na pewno
zauważysz pozytywne efekty, potem zapodaj zestaw jak w/w
i będzie cacy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PIOJEK24 napisał/a:
detonator +createston
świetny zestaw sam taki zapodam w marcu,
fiu fiu ...no to bodziu może zrobimy wspólny teścior tego supla DETONATORA bo i ja w połowie marca zaczynam co ty na to ( zapraszam do motywatorów tam bede zdawał relacje z całego cyklu )
dobry pomysł bo to jeden z kąpletniejszych staków przedtreningowych , i zbiera świetne opinie , ale kwestja jest jeszcze jak długo masz do czynienie z siłownia bo to tez ma znaczenie , bo możesz sobie walnac inny stak a nie odrazu z grubej rurynie stosowałem detonatora ale zamierzam z peak
zestaw ok ale ja bym proponował NOZ IV do tego ZMA bo nie wiem czy jest sens walić tribulusa jesli jestes młodym osobnikiemmożesz w ramach przerwy wziąć
aakg mega hardcore + tribulon (koszt ok 150 zł mies.)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zarzucic detonator peak+createston+amino anabol no i teraz nie wiem co robić
zostań przy tym cyklu nic nie zmieniaj dodaj jeszcze carbo i bcaa i bedzie zajebiście
Napisano Ponad rok temu
fiu fiu ...no to bodziu może zrobimy wspólny teścior tego supla DETONATORA bo i ja w połowie marca zaczynam co ty na to ( zapraszam do motywatorów tam bede zdawał relacje z całego cyklu )
ja nigdy nic nie testuję na forum,
mogę co najwyżej udzielać porad co do supli które brałem
poza tym nie mam ochoty na robienie rozpisek motywator jest najrzadziej odwiedzanym przeze mnie działem po prostu nie obchodzi mnie to czy Ty geloo czy ktoś inny robi dziś nogi czy klatę i wziął więcej ciężaru czy nie...itp
ale ja bym proponował NOZ IV do tego ZMA
nom też może być.
DO AUTORA: skoro 1 lutego i zarzucasz mniej więcej w połowie marca
to myślę ze tak przerwa będzie OK
Napisano Ponad rok temu
a ja juz nie raz pisalem, ze mimo mlodego wieku, te ziolka dzialaly bardzo dobrze. Wrecz brakuje mi ich ze nie bioreczy jest sens walić tribulusa jesli jestes młodym osobnikiem
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proponuje ci vasobolan do tego hyperfuzion , białeczko whey fuzion aminki bcaa tst i carbo taki zestaw powienien byc dosc interesujacy
a co myślicie lepiej by poszło na mase to co geloo83 zaproponował czy detonator peak+ createston +aminoanabol??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Póki co, dla mnie zadanie swoje spełnia w 100%, wszystko idzie do przodu, regeneracja na bardzo wysokim poziomie..
Napisano Ponad rok temu
na siłownie chodze 9 miesięcy ciągły trening 5 dni w tyg z nogami wcześniej też chodziłem ale pół roku a pół roku przerwy potem znowu pół roku i przerwa teraz jade 9 miesiąc i w cągu tych 9 miesięcy zrobiłem 3 cykle 1 cykl to kre-alkayn 2cykl storm+shock therappy 3cykl no xplode+gainer i nie jestem pewien czy tak jak mówisz walić z grubej rury czyli detonator peak +createston +aminioanabol czy też jak proponowałeś wszesniej vasobolan do tego hyperfuzion , białeczko whey fuzion aminki bcaa tst doradzcie cośdobry pomysł bo to jeden z kąpletniejszych staków przedtreningowych , i zbiera świetne opinie , ale kwestja jest jeszcze jak długo masz do czynienie z siłownia bo to tez ma znaczenie , bo możesz sobie walnac inny stak a nie odrazu z grubej rury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fiu fiu ...no to bodziu może zrobimy wspólny teścior tego supla DETONATORA bo i ja w połowie marca zaczynam co ty na to ( zapraszam do motywatorów tam bede zdawał relacje z całego cyklu
Poczekajcie jeszczle troche bo za kilkanascie dni wyjdzie nowy detonator z ulepszonym składem i jeszcze lepszym smakiem, bedzie w tej samej cenie
Napisano Ponad rok temu
czy o tym z fitnes authority???
Napisano Ponad rok temu
ALe mówisz o detonatorze PEAK performance/hi tec???
tak, a dokladniej mowiac Peak International, bo pod ta nazwą został wydany Detonator, ani Peak Performance, ani Hi-tec nie wydał Detonatora....inną sprawą jest ze to ta sama firma , należąca do tego samego kolesia. No za niedługo ma wyjsc nowa ulepszona wersja za ta sama kaske