szafik napisał
święta prawda z tym że w tym kraju nie każdy tak może hehe Szkoda że jest tyle ludzi chętnych do pracy, czasem jakiej kol wiek a państwo nie potrafi nic z tym zrobićNo ale każdy robi to co lubi.

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
szafik napisał
święta prawda z tym że w tym kraju nie każdy tak może hehe Szkoda że jest tyle ludzi chętnych do pracy, czasem jakiej kol wiek a państwo nie potrafi nic z tym zrobićNo ale każdy robi to co lubi.
Napisano Ponad rok temu
Alumix napisał
szafik napisał/a:
No ale każdy robi to co lubi.
święta prawda z tym że w tym kraju nie każdy tak może hehe Szkoda że jest tyle ludzi chętnych do pracy, czasem jakiej kol wiek a państwo nie potrafi nic z tym zrobić
dawid1920 napisał
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Alumix napisał
a ja nie mógł bym siedzieć za biurkiem, czas mi się ciągnie tyłek boli nie wspomnę o cierpnących plecach he he Lubie prace i wysiłek fizyczny...
Napisano Ponad rok temu
Tyson napisał
ja bym się zjebał ostatnio z 25 metrów był lud na ryglu gdyby nie linka to bym był na dole hahaa ja robię na rusztowaniach i jest si kasa dobra i gosc wypłacalny
skladalem rusztowaniatrzeba byc wygimnastykowanym zeby skakac po nich
Napisano Ponad rok temu
gdyby nie linka
Napisano Ponad rok temu
Więc jest wybór-albo pracować w budowlance i się narobić a zarobić, albo siedzieć w biurze i zarobić dużo mniej..
a ja mam w dupie Europe chcę pracowac w Polsce, a nie liczyć na zagraniczne kontrakty. A nie jechać do brudasów niemieckich i im gospodarke pchać do przodu. Chcę pracować w Polsce, ale jest niebywale ciężko.
A lepiej by było pracować i dostawać kasę od zakończenia liceum, i gdzieś może zaocznie się uczyć.
A tak w ogólę, to w przyszłości, mam nadzieję jak najbliższej, chcę jeszcze raz złożyć podanie w szkole wojskowej. Dla mnie to będzie najlepsza praca, nie tam jakieś gówno przy biurku, tylko ciekawa praca. Ehhh żebym się dostał
Napisano Ponad rok temu
Tak jak ja zrobiłem. Poszedłem na zaoczne niezbyt wymagające studia
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
To dokładnie jak ja. Wcześniej odesłali z podoficerskiej z Wrocławia papiery. Jak tylko skończe studia i nie zdaży mi sie nic przeskrobać to też będę celował w mundurówkę. Marzy mi się jakaś elitarna jednostka typu BOR albo chociaż straż graniczna. Chociaż etatem w wojsku też nie pogardzę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
praca tylko na weekendy
osz w mordę jeżawychodzę jakoś 4.5 - 5 tys
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niekoniecznieStudenci! I tak na starość bedziecie mieli garba.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pisałem że pracodawcy patrzą na to jaki rodzaj uczelni(publiczna czy prywatna) ani w jakim trybie (dziennie, zaocznie itp) się kończyło, bo w tym sęk że już nie patrzą. teraz liczą się wyłącznie umiejętności a papierek daje po prostu czasami możliwość w ogóle ubiegania się o daną posadę ale jej nie gwarantuje jak to było kiedyś(nie mówię tutaj o UW czy UJ bo to inna bajka ;d) dlatego dziwi mnie właśnie podejście do studiów niektórych osób choćby u mnie na rokumylisz sie odnosnie tego czy pracodawcy patrza na to czy ktos konczyl dziennie czy zaocznie czy prywatnie
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Gdzie w Polsce kupić VTech-a? |
MAGIA STALI |
|
![]()
|
||
gdzie kupić linkę na pętlę noża? |
TACTICAL GEAR |
|