Zarabiaj nawet 900zl na ogladaniu reklam w internecie!
Napisano Ponad rok temu
jesteśmy z Tobą
Napisano Ponad rok temu
a przy okazji wpierdole koledze z lawki, ktory zawsze mnie gnebil. naaarrrraziowka chlllooopakkiiiiiiiii......
Napisano Ponad rok temu
tylko jest maly szkopul. po powrocie wpadam na chate a tam dziewczyna z innym chlopakiem w lozku, to ja mu jeb na plecy i go napierdalam pompka do roweru, niestety, zreszta kto by pomyslal. to bylem ja z przyszlosci, zapomnialem ze zamowilem trenika i w czasie mojej nie obecnosci odebralem go i nie czakajac przybilem troche. tak domniemam, bo co innego moglo mnie tak wkurwic. jak byscie siebie samego zobaczyli, to byscie chyba sobie nie wjebali tak ostro?!
no i w kacu powalil mnie na ziemie i skopal, strasznie mi piana z pyska ciekla jak mnie kopal. pozbieralem sie i sobie poszedlem.
co mialem innego zrobic...
wiec jak spotkacie jakiegos klaszarda na ulicy w dresie ofiarujcie mu pare groszy, bede wdzieczny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znam mnóstwo wiary która brała udział w tej "łatwej kasie" ale ani jednej która rzeczywiście by zarobiła - tu masz mój morał
sam wyciągam z tego kase, kolega jeden też, 1000zł miesiecznie. no ale chuj Ty masz swoj moral
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
najważniejsze że powrót przebiegł zgodnie z planem i że nie zabiłeś tego drugiego siebie bo jeżeli on był z przeszłości to gdyby zginął to Ty byś się automatycznie zniknął!
dobrze ze on mnie nie zabil, hardocor jebany..
ale podróz przyniosla skutki, widzialem to po sobie jak mnie skopal ja z przyszlosci, zamiast cpac smigalem na silke, bylo to czuc.