odblok po propie, planowanie nastepnego cyklu
Napisano Ponad rok temu
no wiec jakis czas temu pisalem ze mam slabe efekty bedac na propku, ciagnalem go 5 tygodni i uznalem ze wystarczy bo i tak nic wiecej z niego nie wycisne. mialem troche zawirowania z odblokiem bo chlopak od tego nagle wyjechal i clomid zaczalem jest 6 dni po ostatnim strzale no ale sila wyzsza.
mija tydzien na odbloku, spadki sa minimalne bo w koncu szalu na cyklu nie bylo hehe nie jestem chyba jakos fest zablokowany, ale wolalem ten clomid wziac.
generalnie piszecie tutaj ze przed nastepna kuracja trzeba odczekac minimum tyle ile trwala poprzednia. ale czy wobec tego ze nie czuje sie specjalnie zablokowany nie mozna tego czasu skrocic? ostatni strzal 2.10, czy jakbym zaczal z poczatkiem listopada to juz by bylo ok?
mysle zeby pierwszy raz zarzucic deke. do tej pory bralem prolke, agovirin (ale w przypadku obu specyfikow bylo to jakies 2,5 roku temu gdy nie mialem pojecia o cwiczeniu diecie itp) no i teraz po takiej przerwie prolka.
teraz mysle albo o prolce albo enanie.
co radzicie ?
Napisano Ponad rok temu
cos takiego moze ? :
1-10tyg.enan 300mg E6D. Czemu nie chcesz np Propa? 1-6 tyg. prop100mg E2D krotszy cykl mozesz dorzucic jeszcze winko do tego i jest sii
Napisano Ponad rok temu
czyli jak bym chcial zaczac w listopadzie to jest jakies ryzyko jeszcze ?
Napisano Ponad rok temu
propka nie chce bo dopiero go skonczylem i efekty zerowe
moze fake ?
mozesz napisac jaka do dokladnie deczka?mam fajna deke grecka i chce ja sprobowac
zalezy napewno odbilo by sie to na efektach cyklu jak sie mowi "nie sraj zarem" heheczyli jak bym chcial zaczac w listopadzie to jest jakies ryzyko jeszcze ?
Napisano Ponad rok temu
jak sie mowi "nie sraj zarem"
dokladnie o to chodzi-cierpliwosci
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
deke mam grecka stezenie 200 albo 250 nie pamietam teraz, ale jak patrze po chlopakach ode mnie to efekty sa bardzo dobre. mam sprawdzonego dostawce, propka bralem tego samego co kumpel rownolegle. on poszedl na nim sporo a u mnie lipa. sam nie wiem z czego to wynika, troche sily w gore ale wagowo moze na plus ze 2kg.
nie ma co sie zalamywac, pojde za waszymi radami i jutro kupie jakas odzywke, mowicie kreatyna to bedzie kreatyna hehe.
oj ciezko bedzie wytrzymac do grudnia, mam nadzieje ze kretka podziala
Napisano Ponad rok temu
Wiesz jednemu pojdzie 10 kg a drugiemu 2 kg zalezy od genetyki i typu budowy ciala.on poszedl na nim sporo a u mnie lipa
kup sobie nitrobolon 2 jakiegos gajnera jako uzupelnienie diety ktorej pewnie nie masz i jakos dasz rade do grudniamam nadzieje ze kretka podziala
Napisano Ponad rok temu