co brac bez określonej diety ??
Napisano Ponad rok temu
1 co moge brac bez okreslonej diety na przyrost masy ??
2 co lepsze by bylo kreatyna czy gainer ? dlaczego ?? a moze jeszcze cos innego ??
Napisano Ponad rok temu
Bez określonej diety możesz dużo nie osiągnąć ale jeśli tak no to proponuje odżywki typu gainer i może jakąś kreatynę.1 co moge brac bez okreslonej diety na przyrost masy ??
Do budowy masy najważniejsze jest dostarczyć białko i węglowodany, więc jeśli nie możesz ich dostarczyć to proponuję odżywki typu gainer - mają one w swoim składzie białko, węglowodany i witaminy - w zależności do danej odżywki.2 co lepsze by bylo kreatyna czy gainer ? dlaczego ?? a moze jeszcze cos innego ??
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Właśnie że są {SMILIES_PATH}/icon_exclaim.gifNie ma odżywki typowo na mase.
TAK, odżywki są tylko uzupełnieniem diety ale jak się stosuje same odżywki bez diety nie będzie dużych efektów ale jakieś tam będą.Najwazniejsza jest dieta bogata w weglowodany i białko.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe no ja kiedyś jak zaczynałem pakować to próbowałem robić podobnie to wiem jak to jest {SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gifNo dobra gainer mozna traktowac jako taka odzywke ale nalezy pamietac ze to tylko dodatek(suplement) do dietki jedzac samego gainera bez diety nie zrobi szału chyba ze zje 300 gram dziennie a wiadomo jak to sie moze skonczyc {SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif
Napisano Ponad rok temu
Hehe no ja kiedyś jak zaczynałem pakować to próbowałem robić podobnie to wiem jak to jest {SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gifNo dobra gainer mozna traktowac jako taka odzywke ale nalezy pamietac ze to tylko dodatek(suplement) do dietki jedzac samego gainera bez diety nie zrobi szału chyba ze zje 300 gram dziennie a wiadomo jak to sie moze skonczyc {SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif
naprawde czy zartujesz? ;] niezle rewolucje musiałes miec {SMILIES_PATH}/icon_e_biggrin.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu