3 tydzien propka - warto dokupic deke ?
Napisano Ponad rok temu
najpierw krotko o sobie. mam 21 lat, regularnie cwicze 2 lata. w tym czasie skoczylem z wagi 69kg na 90kg. saa stosowalem 2,5 roku temu ale nie umialem nawet cwiczyc wtedy i ani prolongatum ani agovirin niewiele mi daly. odkad trenuje regularnie to zadnych wspomagaczy oprocz kretki itp.
mam chora watrobe generalnie chodzi o wade genetyczna. w zwiazku z powyzszym odpadaja wszelkie srodki doustne. wczoraj zaczal sie 3 tydzien od kiedy jestem na cyklu, bije propka e2d. efekty bardzo nikle, przez 4 dni przechodzilem grype zoladkowa i splot roznych czynnikow spowodowal ze jestem niezadowolony z kuracji.
zastanawiam sie czy nie dorzucic sobie deki greckiej. tyle tylko ze w polowie pazdziernika czeka mnie tygodniowa delegacja sluzbowa i nie dam rady wtedy cwiczyc.
warto? oplaca mi sie dorzucic 10cm deki? propka mialem 20cm, mam jeszcze ok 12cm. dokupic jeszcze troche propa i bic razem z deka przez nastepne 10 tygodni? podobno ten rodzaj tescia mozna walic bez przeszkod przez dlugi czas.
prosze o jakies rady, pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moze skonczyc ten cykl propem, zrobic przerwe i po miesiacu zaatakowac deke i prolongatum? takie kombinacje sa ok? tylko w takim wypadku mam sie odblokowac teraz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
możesz dorzucić 1 flakon NPP i bić go razem z propem 12cm - pisz tak 12ml, 1ml/100mg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego?dla mnie bez sensu polaczenie prop+deczka
Napisano Ponad rok temu
ht napisał/a:
dla mnie bez sensu polaczenie prop+deczka
Dlaczego?
Ja sam bym wolal Prolke i walic razem z deca e6d czy tam e7d
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o deca dick wiem, dlatego samej nie bede bil na pewno. tylko czy jak jestem zdecydowany na kolejna kuracje nie lepiej mi juz teraz dorzucic dece niz ciagnac tego propa jeszcze kolejne 3 tyg?
Napisano Ponad rok temu
edit
albo to npp dorzucic, dokupic propa i ciagnac razem przez 5-6 tyg jeszcze. da mi to razem 8-9 propka a superka juz powinna klepnac konkretniej ?
Napisano Ponad rok temu
to jest jak deka tylko o szybszym działaniua superka juz powinna klepnac konkretniej ?
superke pociągnij od 6-8tyg
a sraczke możesz mieć od stresu, zbyt rozdrobnionego pokarmu lub za dużo na porcje wegla, białka..........
dojeb to npp do propa to juz bedziesz miał porównanie jak w przyszłości zapodasz deke i prolke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ile paczek wziac? jak to generalnie wyglada - 50mg/e2d ?
Napisano Ponad rok temu