Prosze o pomoc. odnosnie cyklu
Napisano Ponad rok temu
Cwicze juz okolo 5 lat, z krotkimi przerwami, mam naprawde szybka przemiane materii, z 9 miesiecy temu kumpel namowil mnie na pierwszy cykl, wzialem 15 tescia, 10 omy i do tego 4/5 flakonu boldka (Gen-far).(Co do ilosci, najpierw zaczalem tescia, gdy widzialem marne efekty, zmienilem na ome, z czasem przeszedlem na tescia i boldka. Cykl trwal nie cale 3 miesiace). Sila mi poszla w gore, choc bardzo slabo, masy zlapalem 3-4kg. Na mete sie nie skusilem, poniewaz mam skore sklonna do tradziku, wiec mi nie polecano. Co do cyklu mysle ze to wina lewego towaru, z tego co slyszalem po takim cyklu powinienem pojsc z masa naprawde do gory. W sumie moim zdaniem mieli racje, widzialem po reakcji mojego organizmu, towar byl slaby, a co do takiej ilosci nie odblokowywalem sie, a wszystko jest w porzadku. Wiec to jest dla mnie dziwne. Co o tym sadzicie?? Prosze o pomoc w ulozeniu dobrego cyklu na mase, na forum wyczytalem witaminy i cala reszta to podstawa. Rozumiem ze suple tylko po cyklu, nie w czasie. Slyszalem ze bialka w czasie cyklu nigdy za malo, dlatego podczas tych miesiecy najlepiej dorzucic jeszcze jakis izolat bialka do diety, czy to prawda?? Gdy jest duza dawka w organizmie testosteronu to cwiczyc jak najwiecej?? Czy norma treningowa, trzy dni w tygodniu?? Nie moge zrozumiec ludzi na silowni ,ktorzy robiac mase, nie trzymaja sie treningow typu "sila-masa-rzezba", tylko okragly rok robia trening na mase od 6-12 powtorzen, zmieniajac cwiczenia i ilosc serii. Czy robia dobrze?? Z mojego doswiadczenia wiem, ze gdy mam zastoj w sile, zaczynam robic trening wytrzymalosciowy, wtedy sila leci w gore. Prosze o odpowiedzi. Z Gory Dziekuje.
Napisano Ponad rok temu
tak, izolat jest szybko wchłanialny i najlepsze jego zastosowanie to po treningu,Slyszalem ze bialka w czasie cyklu nigdy za malo, dlatego podczas tych miesiecy najlepiej dorzucic jeszcze jakis izolat bialka do diety, czy to prawda??
a w ciągu dnia koncentrat białka, na noc kazeina i białko jaj - długo wchłanialne
ale nie codzienni mięśnie też muszą odpoczywać żeby rosły i się regenerowałyGdy jest duza dawka w organizmie testosteronu to cwiczyc jak najwiecej??
na koksie to wg mnie za mało, 4-5 razy w tygodniu będzie okCzy norma treningowa, trzy dni w tygodniu??
jeśli chcą większą mase to mągą robić trening na mase cały czas pod warunkiem że będą zmieniali ćwiczeniaNie moge zrozumiec ludzi na silowni ,ktorzy robiac mase, nie trzymaja sie treningow typu "sila-masa-rzezba", tylko okragly rok robia trening na mase od 6-12 powtorzen, zmieniajac cwiczenia i ilosc serii. Czy robia dobrze??
proponuję w takim przypadku nie zmianiać treningu jeśli ci zależy na sile tylko właśnie zmienić ćwiczenia lub zrobić większą przerwę między treningamiZ mojego doswiadczenia wiem, ze gdy mam zastoj w sile, zaczynam robic trening wytrzymalosciowy, wtedy sila leci w gore. Prosze o odpowiedzi. Z Gory Dziekuje.
a dla Ciebie proponuję nie walony apteczny testosteron prolongatum
Napisano Ponad rok temu
1 - 9 tyg testostero prolo 200mg (E4D)
6 - 10 tyg winstrol (stanazol) tabletki 20mg-30mg (ED)
bedzie dobra masa dobrej jakosci odblok po cyklu clomid i osłonki na wątrobe i na stawy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Byki za wszystkie odpowiedzi, a tego wyzej nie bede komentowac. Szpryca byla napewno walona, gadalem wczoraj z dwoma gosciami z silowni co brali z tego samego zrodla cykl za 3 tys. i maja tylko sito z dupy ale kolesiowi nie pyklo bo goscie waza po 130 kilo przy wzroscie 192 na konkretnej zyle
Kogut ,a powiedz mi jaki odblok do tego i co jest na stawy dobre??
Wczoraj mi polecono taki cykl:
1-12 tydzień test prolongatum 200mg co 5 dni
1-10 tydzień deca grecka lub atomic 200mg co 7 dni
1-3(4) tydzień metka na kick start'a 20-30mg na dobę
do tego
- odzywka białkowa 80% lub więcej,
- witaminy i minerały, np. Supradyn, Special Two z NOW FOODS,
- Omega 3
- Lecytyna
- Raphacholin C
- cynk i wit B6 w dużych dawkach
na odblok:
-hCG 10-14 dni
po ostatnim strzale; 1500 j.m co 3 dni ( 5 iniekcji ) + 1 op.
Tamoxifenu + 24 tabs Clomidu. Clomid zaczynam jesc 3 tygodnie po
ostatnim strzale- pierwszy dzien 3 tabs na noc, kolejne 3 dni po 2
tabs na noc, a nastepne po 1 tabs na noc. Tamoxifen, gdy
przejdzie na 1 tab Clomidu i dawkujesz po 1 tab wieczorem do
konca opakowania.
co o tym sadzicie?? ktory cykl na moj staz bedzie lepszy??
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
BTW. kogut rozpisałeś to mu tak jakaby miał u ciebie towar brać
Napisano Ponad rok temu
i dalej jak rozpisane masz
Napisano Ponad rok temu
Kogut no mam ciezki dostep tu w kraku bo jest samo glowno, jak cos tam masz to pisz na priv.
Napisano Ponad rok temu
Meta w sytemie 3443 lub 4 kazdego dnia(20mg) najlepiej co 4h do posiłku lub bezpośrednio po. Odblok na drugi dzien od zakonczenia mety , najlepiej na noc 1 tab (50mg) i tak codziennie. 1 listek -12 tab clomidu wystarczy.pozdro
Napisano Ponad rok temu
12221
co myslicie o tym?? cos da mi wogole taka ilosc??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To mowicie zaczac od diety z suplami, czy najpierw sama dieta?? kierunek dzial-->>dieta??
Napisano Ponad rok temu
To mowicie zaczac od diety z suplami, czy najpierw sama dieta?? kierunek dzial-->>dieta??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu