Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pytanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

dstraub221
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Pytanie
Witam , czy w 1 gimnazjum (nie muszę ile mam lat chyba mówić bo wiadomo) mogę używać kreatynę w małych a nawet bardzo małych dawkach chociażby raz na tydzień i czy to coś by dało a jeżeli tak (w co wątpię ale pewność chce mieć) to jak często i w jakich dawkach żeby nie zahamować wzrostu proszę o sensowną odpowiedz a jeżeli nie to czy jest jakaś odzywka czy coś która pomogła by mi stać się trochę silniejszym . jak już wcześniej mówiłem proszę o sensowna odpowiedz i jak najszybszą

P.S a i jeżeli ni to w jakim wieku mogę zacząć brać tą kreatynę
  • 0

Lithuanian
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2116 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Pytanie
dstraub221, nie wiem ile masz lat bedąc w 1gim al napewno jestes bardzo młody. Kretayna nie hamuje wzrostu to po piwerwsze. nic nie da ci pzryjmowanie jej raz w tygodniu tak jak mowisz. lepiej skup sie na porzadnym treningu a zamiast wydawac kase na odżywki kup sobie porządny obiad albo pujdz z dziewczyna do kina.
  • 0

dstraub221
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

aha dzięki wielkie
  • 0

dstraub221
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a i jeszcze jedno czy mogę używać np Carbo Max lub MASS XXL + albo bez glutaminy przy treningu z własnym obciążeniem ( narazie nie chcę podnosić ciężarów a nawet nie mam gdzie może gdybym miał )
  • 0

Lithuanian
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2116 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dstraub221, jełsi juz to jakis gajner jak mass xxl , glutamine odpuść.
  • 0

MusicFan
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:tuning, muzyka

Napisano Ponad rok temu

jak chcesz przyrostu masy to tak...
ale w twoim wieku.... po co???
  • 0

dstraub221
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dobra dzięki dużo masy nie chce ale trochę więcej potrzebuje
  • 0

Mala
  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

tutaj masz mass, o którym wspominał ktoś wyżej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiem, że może was dziwić chęć wyrobienia mięśni przez ucznia gimnazjum, ale to wbrew pozorom bardzo popularne. Mój brat ostro ćwiczy już od roku ,co prawda wiele masy mu nie przybyło, bo i białka nie bierze - rodzice krzyczą;) - ale mięśnie ładnie wyrzeźbił. Poza tym np. w naszym gimnazjum działa siłownia, którą prowadzi były mistrz w podnoszeniu ciężarów i on czuwa nad tymi młodymi sportowcami...znam wielu chłopców, którzy pod okiem trenera biorą białka, jakiekolwiek zdanie byśmy o tym mieli...
Do autora pytania - lepiej sprawdź pięć razy dokładnie co będzie dla Ciebie dobre jeśli tak bardzo chcesz coś brać, napisz do sprzedawcy, powiedz jaka jest sytuacja, nie rób niczego na siłę
  • 0

dstraub221
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jeszcze jedno pytanie czy po 1 tygodniu ( na razie nie mam kasy za bardzo ) Będą dobre efekty?
  • 0

Lithuanian
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2116 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

korwa..
  • 0

BODYGUARD
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 7885 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:Motoryzacja, kompy,sztuki walki, sex, kobitki, książki fantasy,muza techno

Napisano Ponad rok temu

jeszcze jedno pytanie czy po 1 tygodniu ( na razie nie mam kasy za bardzo ) Będą dobre efekty?

jasne! po 7 dniach powinieneś już cisnąć 150 kg na klatę...
  • 0

Mala
  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie, moj drogi, dobre efekty osiaga sie tylko i wylacznie przy regularnym, dlugim treningu, a suplementy tylko w tym pomagaja, nie zrobia miesni za Ciebie. Takze wysilku nie ominiesz, uzbroj sie w cierpliwosc, jesli nie bedziesz systematyczny to szkoda nawet bys zaopatrzal sie w odzywki, bo wywalisz tylko kase:)
  • 0

bikerider
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4676 postów
1
Neutralna
  • Zainteresowania:fotografia: modowa i portretowa

Napisano Ponad rok temu

Mala, nie widzisz żadnej ironi w wypowiedzi BODYGUARD, , on przecierz żartował :hyhy:
  • 0