Potrzebna porada
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze do niedawna ważyłem 72-73kg, ale rzuciłem palenie i w efekcie dzisiaj ważę 87 przy wzroście ~185cm. Na siłce ćwiczę regularnie od września. Cały problem polega na tym, że cała masa którą zdobyłem poszła w brzuch, a biceps za bardzo mi się nie zwiększył. W samej sile widać trochę różnicy, ale niewiele. Moim głównym celem jest zdobycie masy, zrobienie kaloryfera na brzuchu (szczerze mówiąc już w tej chwili mam mocne mięśnie brzucha, tylko nie są widoczne przez tłuszcz), oraz zdobycie siły. Oczywiście poza suplementacją muszę ustawić sobie jakąś dietę, tylko trochę się właśnie boję, że stracę masę.
I teraz pytania do was:
1) Jaki jabłczan i białko polecacie, żeby wyrobić się w budżecie (150zł), a może proponujecie coś innego? Sprzedawczyni w sklepie z suplementami proponowała mi kre-alkalyn. Byłem tam jeszcze dzisiaj, ale była jakaś inne i nie wiedziała nawet co to jest jabłczan:)
2) Nie wiem czy jestem jakiś ślepy, czy co, ale w sklepie nie widzę jaki smak mają te białka, ani gdzie można wybrać jaki smak się chce. To też jest przecież ważne. Nawet dodawałem na próbę do koszyka, żeby zobaczyć czy w dalszym etapie wybiera się smak, ale nic takiego mi się nie pojawiło.
3) Jak sobie ustawić dietę, żeby pozbyć się tłuszczu z brzucha i jednocześnie nie stracić masy? Czytałem trochę o diecie białkowej, ale właśnie boję się utraty masy. Przy okazji piwko na czas trwania cyklu też będę musiał odstawić. Mówi się trudno. Są rzeczy ważne i ważniejsze.
Myślę, że cykl będzie trwał miesiąc.
Napisano Ponad rok temu
do dupy!!!!kre-alkalyn.
kup sobie jakis stack+dobra dieta i do treningu dorzuc aeroby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na twoj fundusz widziałbym thermo speed+bcaa xtra +cell pump, tanio i efektywnie wyjdzie a z efektów bedziesz napewno zadowolony, jak zostanie sie kasa dokup białka.
Napisano Ponad rok temu
I wie ktoś w końcu czy da się na tej stronie wybrać smak białka?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
na szczęście masz prawidłowe podejście do sprawy , zadbaj o dietę ( typ budowy trzeba uwzględnić i predyspozycje genetyczne więc jak potrzebujesz pomocy to pisz ) na razie nic nie kupuj pociśnij z dietą jak coś ruszy to po co marnować jeszcze kase na suple jak nie to pomyślimy kreatynach itp
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Znam ludzi którzy ważą sporo więcej ode mnie przy niższym wzroście i mają dobrze wyrzeźbiony kaloryfer. I właśnie mniej więcej o to mi chodzi.a dieta w dzięki której nabierzesz masy a Ci brzucha nie zaleje to niestety nie znam takiej
PS. Gdzie się podaje smak? Pod koniec transakcji jest jakieś pole gdzie się wybiera smak, czy trzeba wpisać w pole "Uwagi" jaki się chce smak? Tylko to jest źle, że w opisie nie ma podanych możliwych smaków danego białka.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu