dawkowanie supli na redukcje+dieta
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
to jak panowie dac te aeroby- kiedy i ile razy w tyg?
na początek z rana w dni nie treningowe , zapas antykatabolików i w drogę
Napisano Ponad rok temu
leucyne...ktora na masie jest primo a w wielu aminach jej ilosc jest znikoma, chyba ze ktos kupuje same leucyne
przypuszczam ze tyle samo jest leucyny w przecietnych aminach ile w przecietnym bialku serwatkowym, z prostego powodu, aminokwasy sa robione z hydrolizatu serwatki + jako dodatek jakies tam wolne formy aminow , wiec aminogram bedzie ten sam bo przeciez aminokwasy nie tracą sie jakos czy znikają pod wplywem wstepnego trawienia, aminogram hydrolizatu i izolatu jest podobny, rozni sie tylko tempem wchlaniania
Napisano Ponad rok temu
maks, nosz kurwa to ja wydam chyba z 2k na te cykle..
a co myslicie zeby w dt walic suple tak jak rozpisałem, a w dnt rano na czczo aeroby i przed tym i po porcja sp 80?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gluta i spalacz podstawa przed aerobami. Rano na czczo ci starczy tętno 120-130 nie większe! zacznij od 30 minut i zwiększaj do godziny
NAJWAŻNIEJSZA ZASADA OCHRONIARZA:
WALCZ NIE CZYSTO I NIE DAJ SPROWADZIĆ SIĘ DO PARTERU
Napisano Ponad rok temu
to akurat wiemRano na czczo ci starczy tętno 120-130 nie większe! zacznij od 30 minut i zwiększaj do godziny
spalacz jest, a nad gluta musze pomyslec- moze uda mi sie jeszcze cos kupic jak kasa pozwoligluta i spalacz podstawa przed aerobami.
czyli moze to wygladac tak
poniedziałek: aeroby poranne
wtorek: aeroby poranne
sroda: trening siłowy+aeroby
czwartek: trening siłowy+aeroby
piatek: aeroby poranne
sobota: trening siłowy+aeroby
niedziela: trening siłowy+aeroby
^^ ?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
patrz na mada profil masa , avek po redukcji areoby czynią cuda
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej o jego cukieraskach xDale co ja będe o nim pisał
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bikerider, żenada .... idz sobie wpierdol jakiegoś mielonego masz 17 lat a w Twojej głowie zamiast sie uhahać czy spizgać jak dziwka w sobote , to to że musze kupić antykataboliki bo Ci spadnie .... to co masz to Ci styknie w zupełności nic już nei musisz dokupywać
Czy spizganie się w sobote jest normalne no nie wiem. Wiem natomiast jedno że bez poświęcenia nie da się robić wyników chyba że wynikiem jes 35 w łapie.
Co do tych aerobów rób cały czas rano na czczo a treningi silowe zostaw na treningi silowe chyba ze potem aeroby wyczerpia swoja moc mozna dorzucic do treningu silowego.
Glutamine wręcz musisz kupić po przebudzeniu jesteś w stanie katabolizmu który dosłownie cię wyżera i jeszcze masz trzasną cardio. Jak lubisz mięśnie które zbudowałeś to kup glutaminę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sklad bcaa w duzej mierze nie ulegajacy zmianie to:
leucyna - glowny aminokwas informujacy komórki o potrzebie produkcji nowych bialek
walina - stymulujące działanie
izoleucyna - wykorzystywana jest jedynie w celach energetycznych
moim zaintersowaniem sa miesnie tak wiec wybieram leucyne
i teraz tak: wynika z tego ze tylko leucyna wprowadza nasz organizm w stan anabolizmu zreszta badan o leucynie jest juz sporo, niema juz problemu aby zakupic ją jako oddzielny suplement, wystarczy poczytac ze leucyna jest kluczem do sukcesu - budowania miesni. dawka 7-10g leucyny zostala sprawdzona przez duzą ilosc osob i jednoznacznie wskazuje na bezsens uzywania izoleucyny i waliny do budowania masy miesniowej. czyli kupujac bcaa w celu robienia masy tak naprawde tylko 50% zawartosci pudelka jest potrzebne. a wiec czy warto jest przeplacac skoro w 50g izolatu mamy srednio ~5g leucyny?. szybkie porownanie kosztow i wygrywa odzywka bialkowa
chcac prowadzic dalsze porownanie to zaraz wielu napisze ze bcaa szybko sie wchlania bo omija watrobe itd. wiec jest nie zastapione odrazu po treningu itd. tylko ze przy masie to shit prawda hehe, bez katabolizmu niema budowy miesni!wiec na treningu masowym nie potrzebuje po treningu az tak szybko dostarczyc antykatabolikow, jak sie spoznie te 10-15 min nic sie mi nie stanie a nawet wyjdzie mi to na zdrowie bo po tym czasie przez te kilkanascie minut nastepuje "pozytywny katabolizm" - organizm sie oczyszcza to raz ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - B. Hensey)
a dwa ze tak naprawde po treningu przy masie w miejsce bcaa moge wstawic kazde bialko szybkowchlanialne ktore utrzymuje sie w krwioobiegu do 2 godzin czyli np wspominany izolat. wiadomo o czym pisalem ze bcaa zostanie szybciej wykorzystane niz izolat ale patrzac na porcje 50g wpi (to jakies 10-12g bcaa) mamy powolne stopniowe uwalniane aminokwasow do krwioobiegu co rownaloby sie w przyjeciem rownorzednym mega dawki aminkow by uzyskac rowniez ich te 10g pozatym przyjecie bialka po treningu ktore utrzymuje sie kilka godzin zapewnia mi stala ilosci bcaa przez okres utrzymywania sie np. izolatu w organizmie (~90 min) a aminy musialbym lykac 1 kaps co 10 min by miec ten sam efekt
jak dla mnie bcaa na masie to poprostu za droga impreza i nigdy ich nie polece na tym forum do budowania masy. sa one dobre lecz do redukcji gdy ich szybkosc dzialania po aerobach jest wazna lub przy wytrzymalosci albo sile, jednak na masie suplement absolutnie zbedny ktory mozna zastapic bialkiem ktore ma nad bcaa w przypadku masy przewage
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu