Efekty byly bo naprawde nadriabialem ta diete swoim uporem na siłowni... aleeeeee pozniej poczytalem pare postow o diecie i doszedlem do wniosku ze jest najwazniejsza na siłowni
 Efekty byly bo naprawde nadriabialem ta diete swoim uporem na siłowni... aleeeeee pozniej poczytalem pare postow o diecie i doszedlem do wniosku ze jest najwazniejsza na siłowni  Orientowalem sie ( gdzies tak ponad rok temu ) ile na swoje cialo musze miec białek ile węglowodanów, tłuszczy itd
 Orientowalem sie ( gdzies tak ponad rok temu ) ile na swoje cialo musze miec białek ile węglowodanów, tłuszczy itd  Wiedzialem o tym wszystko(czytanie lekturek zajelo mi gdzies z tydzien po 5h dziennie:) Lecz człowiek jest juz stary i nawet nie ma czasu teraz zeby znowu to robić od nowa. Czy moglby ktorys z ekspertow od tego działu zaproponowac mi cos?? 75/178  Mam taka prace gdzie bede mogl jej przestrzegac
  Wiedzialem o tym wszystko(czytanie lekturek zajelo mi gdzies z tydzien po 5h dziennie:) Lecz człowiek jest juz stary i nawet nie ma czasu teraz zeby znowu to robić od nowa. Czy moglby ktorys z ekspertow od tego działu zaproponowac mi cos?? 75/178  Mam taka prace gdzie bede mogl jej przestrzegac  Chce pocwiczyc miesiac z dieta i z NitroBolonII(750g) + TREC Perfect Whey Protein(1800g)  mam jeszcze do tego w domu Animal Pak'a gdzies jeszcze 20 saszetek.Do tego regularne i w chuj intensywne treningi. Jestem ciekaw efektow. Tylko teraz wiecie prace mam taka ze w porze obiadowej to ja raczej zawsze jestem w pracy wiec nie moge tutaj sobie walnac czegos wymyslonego
 Chce pocwiczyc miesiac z dieta i z NitroBolonII(750g) + TREC Perfect Whey Protein(1800g)  mam jeszcze do tego w domu Animal Pak'a gdzies jeszcze 20 saszetek.Do tego regularne i w chuj intensywne treningi. Jestem ciekaw efektow. Tylko teraz wiecie prace mam taka ze w porze obiadowej to ja raczej zawsze jestem w pracy wiec nie moge tutaj sobie walnac czegos wymyslonego  ale moge robic te obiady dzien wczesniej i je podgrzewac w robocie. Prosze zeby ta dieta byla z głowa i raczej z doswiadczenia niz z ksiazki, bo zeby stosowac te z ksiazki musisz byc bezrobotnym zeby miec ciagle wolny czas i musisz miec hajsu jak lodu zeby kupywac to wszystko co tam jest napisane, do tego jeszcze wlasna kucharka by sie przydała. Tylko koledzy tak zeby mnie fetem nie zalało
 ale moge robic te obiady dzien wczesniej i je podgrzewac w robocie. Prosze zeby ta dieta byla z głowa i raczej z doswiadczenia niz z ksiazki, bo zeby stosowac te z ksiazki musisz byc bezrobotnym zeby miec ciagle wolny czas i musisz miec hajsu jak lodu zeby kupywac to wszystko co tam jest napisane, do tego jeszcze wlasna kucharka by sie przydała. Tylko koledzy tak zeby mnie fetem nie zalało  Dzięki Wielkie
 Dzięki WielkieNooooooo prosze zapodajcie jakas dieta

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook