Jaki cykl ?:]
Napisano Ponad rok temu
Chce kupic na dniach:
NitroBolonII(750g) + TREC Perfect Whey Protein(1800g) = ok.200zł; mam jeszcze do tego w domu Animal Pak'a gdzies jeszcze 20 saszetek. Dobre polaczenie?? Jak nie to dlaczego i jakie bylo by dobre, zaproponujcie cos.
Waze 75kg/178 i pomimo gdzies ok2letniego stazu na silowni nie umiem przybrac na wadze
Efekt: Nie chce byc wielki tylko fajnie wyjeba*** juz widac ze cwicze ale chcialbym to wszystko powiekszyc A gainer raczej odpada bo nie chce miec brzuszka :)tylko kostke Treningi 5/6 razy w tyg. tak od 2 miesiecy wczesniej bylo 4/5 no i bylo gdzies tak razem moze przez ponad te 2lata co chodze na ta silownie z 4miesiecy przerwy (siła wyzsza, nie z lenistwa) ;]
Napisano Ponad rok temu
Suplementy jak najbardziej ok.
jak jesteś ektomorfikiem to dowal trochę tych kalorii w diecie bo nie urośniesz. a jak będzie zalewalo to tnij kalorie. tyle z mojej strony.
Napisano Ponad rok temu
Hmmmm no nie wiem raczej cos pomiedzy ektomorfikiem a mezomorfikiem i to bardziej na to drugie. Moge miec wachania w ciagu dnia nawet 3kg. Tylko chodzi o to ze moja waga to raz 72.5 raz 76kg. Nie jestem szczuply bo chodze juz troche na ta silke. Ale nawet zanim zacząłem chodzic to mialem umiesnione ciało bo treningi z pilki tez robily swoje. Jem jak koń ! Matka sie smieje ze mam tasiemca a jak mieszkałem 4miesiace poza domem to ludzie mowili mi ze lepiej mnie ubierac niz zywic Teraz mam sportowa sylwetke, dalej chce taka miec tylko tak jak napisalem wczesniej... wszystko zeby bylo troche wieksze. No a nie umiem wyjsc poza te 75kg zeby utrzymac at wage.
Kumpel mi jeszcze teraz napisal zebym zmienił TREC Perfect Whey Protein(1800g) na ktorys z tych. Niby o niebo lepsze.
Whey Gold Standard 2.3kg
GASPARI MYOFUSION 2270g
INNER ARMOUR SUPER QUAD PROTEIN 2,270 KG
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...s-750g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli jesz jak koń to zacznij jeść jak półtora konia albo kup gainera bo w innym wypadku nigdy tego nie osiągniesz
wszystko zeby bylo troche wieksze. No a nie umiem wyjsc poza te 75kg zeby utrzymac at wage.
Kumpel mi jeszcze teraz napisal zebym zmienił TREC Perfect Whey Protein(1800g) na ktorys z tych. Niby o niebo lepsze.
Whey Gold Standard 2.3kg
GASPARI MYOFUSION 2270g
INNER ARMOUR SUPER QUAD PROTEIN 2,270 KG
A jeżeli chodzi o białka to te zagraniczne na pewno są lepsze. Ale czy aż o niebo? I czy ktoś z nas poczuje różnice między nimi?
Napisano Ponad rok temu
Taki off topic jeszcze: Dajcie cos na spalanie bo w tym sie totalnie nie orientuje - to do mojego ojca bo go wyciagnalem na siłke i 2tyg juz chodzi ;] 110kg jak nie lepiej przy tym wzroscie co ja mam musze go meczyc zeby do 100 zjechał. Tylko facet ma 45 lat to zeby mi po tym nie zszedł za 5dni :P:P
Napisano Ponad rok temu
normalny trening + dieta i aeroby po treningu i znika w oczach nic wiecej mu nietrzebaTaki off topic jeszcze: Dajcie cos na spalanie bo w tym sie totalnie nie orientuje - to do mojego ojca bo go wyciagnalem na siłke i 2tyg juz chodzi ;] 110kg jak nie lepiej przy tym wzroscie co ja mam musze go meczyc zeby do 100 zjechał. Tylko facet ma 45 lat to zeby mi po tym nie zszedł za 5dni :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
+
hard mass z treca
ma to teraz rece i nogi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cynk+magnez+wit b6A co to jest te ZMA ??
do uzupełniania brakow w diecieo po co mi jeszcze bulk
Napisano Ponad rok temu
No tylko bikerider, tak jak pisalem wczesniej mam nadzieje ze nie bede mial brakow w diecie bo poprosilem na foprum zeby jakis ekspert mi ja ulozyl. No i teraz nie wiem czy nie bede mial zaduzo tych kalorii jhak bym jeszcze bulkiem zapijal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
duzo nam to nie mowi- PODAJ PEŁNA NAZWE!Nitro jakies tam hmmmm
Napisano Ponad rok temu
TO chyba zaduzo 1100g jak na steck ? co?
nie za duzo - w sam raz bedzie na cykl
a to bialko to moze ci polecil nitro tech hardcore z musletech? napewno jest to dobre bialko ale cena z kosmosu wzieta jak wszystkie suple z tej firmy
chyba ze polecil bialko nitroprogen z treca to nawet chyba bedzie lepszy wybor niz te perfect whey bo bardziej uniwersalne
co do tego bulka to jesli masz tak naprawde ta diete na ostatni guzik to nie trzeba ale jesli amsz tak czasem ze wypada jakis posilek i nie mozesz zjesc to pizgasz porcyjke i juz zalatwione
Napisano Ponad rok temu
wlasnie to mi polecił ZMA powiedzial ze 69zl ale nie pamietam z czegochyba ze polecil bialko nitroprogen z treca to nawet chyba bedzie lepszy wybor niz te perfect whey bo bardziej uniwersalne
Teraz do niego zadzwonie i zapytam sie ile bedzie kosztowal NitrobolII do tego Nitroprogen i te ZMA jak zostanie mi jakas kasa to wezme jeszcze tego Bulka no a w domu mam jeszcze AnimalPacka ;]
Pozniej wam jeszcze rozpisze moj trening to mi go poprawicie dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hard mass'a 2800g - 153zł
Nitrobolon2 700g - 119zl ( tu koszulka za free, sa jeszcze nitrobolony 700g + 400g w tej samem cenie ale to an to samo wychodzi w dzialaniu bo tam jest poprostu wiecej weglowodanow dodanych )
Nitroprogen 900g - 69zł ( nie biore wiecej bo Hard Mass ma tez bialko wiec nie musze kupywac 1800g Nitroprogenu, dotego czekam az ktos wkoncu mi napisze ta diete )
ZMA - 35 albo 65zł - nie wiem ktory jeszcze wezme ten za 35zł to starczy gdzieś na 15dni a ten za 65 na 30, biorac 3kapsy wieczorem)
datulus, Spoko ale gdy kupie te witaminki osobno one nie beda tak dzialas gdy sa wlasnie pomieszane w ZMA. ZMA ma to wszystko tak wymieszane ze dziala to owiele lepiej niz jak bym jadl to osobno. Najwyzej kupie ten za 35zł i jak mi sie skonczy to dojade na b6, cynku i magnez'ie z apteki
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam