witam zaczołem chodzic na siłke,ma pare pytań:
1.czy jest możliwe spalanie tłuszczu i w tym samym czasi budowanie mięśni- jak tak to w jaki sposób
2.jakie ćwiczenia należy wykonywać aby pozbyć sie zbędnego tłuszczu z ramion(mięśnie bicu i tricepsu fajnie widać ale i tak tłuszcz zakrywa większość) robić mniej powtórzeń z większym ciężarem czy więcej powtóżeń w seri z mniejszym ciężarem???
3.jakie ćwiczenia na spalenie tłuszczu z łydki(robie ćwi. ze skakanką) lecz nie wiem jaki i ile w seri powtóżeń ( ja robię 5x200)
z góry dzieki i prosze nie piszcie że juz taki temet był tylko tża poszukać,
bardzo mi zależy na profesionalnej opini
spalać tłuszcz i budować mieśnie jednocześnie
Rozpoczęty przez Guest_betonlis_*, Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: spalać tłuszcz i budować mieśnie jednocześnie
1. Owszem jest to mozliwe ale wtedy masa idzie wolniej Sposób na to to tylko i wyłacznie aeroby i Dieta.
2. dla mnie to ja bym nie zrzucał tego tłuszczu z ramion bo fajnie wyglada jak łapa jest taka wielka. Ale ja uwazasz, na to rób normalnie masówke to sie z biegiem czasu wszystko ładnie ułozy no i aeroby to z łap tez spadnie.
3. Z łydki? dziwne pytanie ale ok no to wspiecia na palce ze sztanga i miesnia urosna a na tłuszcz z nich to aeroby no i skakanka tez. Ale na skakanie to nie ma reguły ile seri zrobic. Poprostu znajdz sobie dobry trening na mase ułuz dobra diete i cwicz aeroby i spadnie ci tłuszcz i miesnia urosna.
2. dla mnie to ja bym nie zrzucał tego tłuszczu z ramion bo fajnie wyglada jak łapa jest taka wielka. Ale ja uwazasz, na to rób normalnie masówke to sie z biegiem czasu wszystko ładnie ułozy no i aeroby to z łap tez spadnie.
3. Z łydki? dziwne pytanie ale ok no to wspiecia na palce ze sztanga i miesnia urosna a na tłuszcz z nich to aeroby no i skakanka tez. Ale na skakanie to nie ma reguły ile seri zrobic. Poprostu znajdz sobie dobry trening na mase ułuz dobra diete i cwicz aeroby i spadnie ci tłuszcz i miesnia urosna.
"Siła jest bogiem trening nałogiem rzeżba zabawa a masa podstawą"