metanabol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 kaps. 3 przed sniadaniem 3 przed treningiem 3 przed kolacja razem= 9.Potem sie dobrze odblokuj
Smacznegooo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
EDIT : Kup dwa opakowania i starczy jedz po 1 tab po zjedzeniu calej mety przed posiłkami.*
1 tab po zjedzeniu calej mety przed posiłkami.*- znam kogos kto tak robil
Napisano Ponad rok temu
Po 250- przyrost 30 kilo na kazdym cwiczeniu na klate moj kumpel mial oprocz rozpietek ale tez poszlo kilka kilo i oczywiscie wyglad ^^ w łapie +5-6 cm- zalezy jaka meta
Napisano Ponad rok temu
200 na cykl starczy i do tego tescia i bedzie simete sie bierze w wiekszych ilosciach niz 100 bo 100 to za malo 250-400 to juz jest konkretny cylkl ale zalezy co chcesz ociagnac .
Po 250- przyrost 30 kilo na kazdym cwiczeniu na klate moj kumpel mial oprocz rozpietek ale tez poszlo kilka kilo i oczywiscie wyglad ^^ w łapie +5-6 cm- zalezy jaka meta
Napisano Ponad rok temu
ile clomidu mam kupic??
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
250-400 to juz jest konkretny cylkl
buhaha a wątrobę gratis do tego dodają ?
takie rady zachowaj do swoich znajomych , bo widać oni są na tyle mądrzy żeby to łyknąć ...
Napisano Ponad rok temu
HAHAHHAHAHAHA QRWA HAHAHAHAHHAHAHA weź qrwa się schowaj.. Jak ktoś chce konkretne cyklicho to ma wyjebane na jakieś 400 mety bo może sobie pierdolnąć coś dużo lepszego, a nie będzie wątrobe tyrał z 3 miesiące.. Zastanów sięmete sie bierze w wiekszych ilosciach niz 100 bo 100 to za malo 250-400 to juz jest konkretny cylkl ale zalezy co chcesz ociagnac .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4tyg po 50mg to masz 280-300 tabletek,
Napisano Ponad rok temu
Od 70-80 kg taka dawka jest najlepsza
Napisano Ponad rok temu
ja pierdole 400 tab mety... kogos tu pojebalo?;/
Mój znajomy tyle wziął a 250 to normalnie się je i przyrost jest zajebisty
Napisano Ponad rok temu
bardziej zalezy mi na masie.akurat mam 200 tylko 100 polskiej i 100 ruskiej.a odblokowanie
ile clomidu mam kupic??
Po 250 miał +10kg. z 65 na 75 wszedł
Napisano Ponad rok temu
HAHAHHAHAHAHA QRWA HAHAHAHAHHAHAHA weź qrwa się schowaj.. Jak ktoś chce konkretne cyklicho to ma wyjebane na jakieś 400 mety bo może sobie pierdolnąć coś dużo lepszego, a nie będzie wątrobe tyrał z 3 miesiące.. Zastanów sięmete sie bierze w wiekszych ilosciach niz 100 bo 100 to za malo 250-400 to juz jest konkretny cylkl ale zalezy co chcesz ociagnac .
Tu mowa jest o mecie ja wiem ze mozna metke lub winstrol lub deke ale mowa o mecie cepie :)Pozatym mete mozna do czegos dorzucic aby na wiekszej bombie byc
Napisano Ponad rok temu
Mój znajomy tyle wziął a 250 to normalnie się je i przyrost jest zajebisty
spytaj sie go czy watrobe juz sobie zamowil zza wschodniej granicy
Po 250 miał +10kg. z 65 na 75 wszedł
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!