1 cykl
Napisano Ponad rok temu
Cwicze juz okolo 3 lata , zjadłem już trochę supli ale nie byłem zadowolony z efektow, ktore były bardzo mizerne jak na wydana kwote . Chcialbym wziąsc coś mocniejszego od kreatyny ktora wg mnie jest mocno przereklamowana . Nie mam duzych wymagań jesli chodzi o mase i siłe (bede zadowolony jak pojdzie mi wiecej niz na kreatynie itp ). Głownie chodzi mi o to aby skutki uboczne byly jak najmniejsze a efekty zadawalające.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
diety jako takiej nie mam, staram sie jesc wiecej, czsami sie gainera kupi albo bialko .
i masz swoja odp czemu kreatyna nic Ci nie daje...Jak to ktos keidys napisal na forum:
KOKS NIE JEST LEKARSTWEM NA NIEDOZYWIENIE!!
ps. hah nareszcie moglem uzyc tej emotki w takim celu, w jakim jest stworzona
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
ps. nie napisalem ze mni nic nie daje , ale jak wydalem 500 zl i przybylo mi tylko 2 kg i troche na sile to chyba malo ;/
Napisano Ponad rok temu
Jezeli nie masz diety to tylko sobie zdrowie popsujesz na koksie... zastanow sie nad tym
Napisano Ponad rok temu
Mam akurat troche kasy to bym sobie jakiegos cykla zrobil , nie stac mnie zeby caly czas diete trzymac ! usatysfakcjonowany ....?
ps. nie napisalem ze mni nic nie daje , ale jak wydalem 500 zl i przybylo mi tylko 2 kg i troche na sile to chyba malo ;/
nie pograzaj sie...ja tez mieszkam z rodzicami, pracuje, studiuje zaocznie i trenuje tajski a wiec mam napewno mniej czasu od Ciebie. KAsa nie szastam na prawo i lewo ale diete jakas potrafie sobie trzymac. Waze 71kg i smiem Cie pouczac bo gowno wiesz o tym sporcie. Bez diety nic nie zrobisz-poczytaj troche kolego to sie dowiesz ze ona daje 50% sukcesu albo i wiecej. Wydales 500zl i przytyles 2kg?hmmm to chyba jadles 2.5 tys kcal dziennie. Nie tylko ja moge Ci to napisac co napisalem. Waze ile waze-o to sie nie martw bo urosne, a wiesz czemu?bo mam odpowiednia wiedze o swoim organizmie i juz wiem co musze z nim robic zeby rosnac. Teraz potrzeba mi tylko czasu. Pogadamy za 2 lata kolego jesli chodzi o moja mase btwmoja masa 71kg to same miesnie jakbys nie zauwazyl-wole wazyc 71 przy takiej definicji jak byc zalanym przy 80-85 kg ...tak wiec zamilcz, poczytaj troche i za miche sie wez. Co myslisz ze na koks starcisz mniej kasy jak na zarcie?jestes w bledzie! popyt na bialko podczas cyklu to minimum 3g/1kg ciala a jak Ty nawet 2 nie dostarczasz to zapomnij ze na tym urosniesz-popsujesz sobie zdrowie i utopisz kase bo na bank nie masz o tym wiedzy. To ze ktos Ci rozpisze cykl to nic trudnego-ja tez to moge zrobic, ale po chuj? bez koksu mozna zrobic 15kg w ciagu roku a minimum to 10. Za koks sie mozna brac jak masz odpowiednia wiedze i znasz swoj organizm! To tyle jesli chodzi o moje pouczenia. Poczytaj troche a poznie pisz kto to Cie moze pouczac-powiedz to profesorowi ktory wazy 60kg, a ma wiedze 10 razy wieksza od Ciebie
Napisano Ponad rok temu
no i co ze tyle wazy wazac tyle moze byc 8 razy wiekszy niz ty i miec sily 8 razy wiecej..
kg nie do konca mowia o rozmiarach miesni..
koks Ci odrazam jak Ty jesc nie potrafisz (dieta) bo bez dobrej diety na koksie albo chuja uzyskasz albo uzyskasz malo gownianej jakosci i zleci szybciej niz przybylo
na oko kolejny koles co mysli wezme se kox i mnie rozjebie...
Napisano Ponad rok temu
na oko kolejny koles co mysli wezme se kox i mnie rozjebie...
dokladnie Nawet nie wie na jakies zasadzie to dziala, a pierdoli od rzeczy n/c
Napisano Ponad rok temu
ps: dzieki Patryk666 , twoj post wniosl cos do tematu i uswiadomil mi pare rzeczy , reszta mysli ze sa super goscie i tylko pisza po chamsku , szkoda gdyz obylo by sie bez ponizania mnie (dowartosciowaliscie sie ? ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myslicie ze najlepszym rozwiazaniem byloby zakupienie duzej ilosci gainera i bialka bez kreatyny itp... ?
zrob tak: najpierw dieta, pozniej po miesiacu powiedzmy(jak juz bedziesz wiedzial ze utrzymasz diete) bialeczko i gainer, pozniej po miesiacu kreatynka zwykla mono. Z efektow bedziesz na bank zadowolony. Ja stosuje n zasade taka ze po cyklu odpuszczam sobie troche zeby odpoczac od supli itd. Moge sobie wypic bez zadnego ale(aczkolwiek nie pije zbyt czesto)i mimo spadkow rzedu 0.5-1kg wiem ze zrobie w kolejnym cyklu 4-5kg. Nie zamierzam sie poprostu faszerowac wszystkim i trzymac diety cala wiecznosc bo to nudne jest na dluzsza mete
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cel: Fat 10%, Pas <79cm, 6-pak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
ale mam nadzieje że zrobisz to co powinieneś o koksie pomyśl za 15 kilo
Napisano Ponad rok temu
czy jakos tak
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z czego chcesz rosnąć jak nie dajesz organizmowi odpowiednich cegiełek?
To jest tak jak byś budował dom bez cegły na samej zaprawie. Co z tego że masz coś co trwale łączy pewne ogniwa jak tak na prawdę nie ma czego łączyć no i domu nie zbudujesz...
hahah nie rozsmieszaj mnie wazysz 71 kg i smiesz mi takie pouczenia dawac .
tu przesadziłeś bo szafik dobrze Ci pisał.