przyjezdzali ale zawodnicy z drugiej pulki!! w stanach sa najlepsze federacje bokserskie na swiecie jak bys niewiedzial
a w swojej kategori wagowej Michalczeski nie mial by czego szukac!! Mial propozycje walki z najlepszym zawodnikiem zwego czasu w stanach to sie obsral .
WOW! Tiger miał propozycję od RJJ? Skąd te rewelacje, wiesz o czymś o czym nie wie nawet Darek i Roy? Takiej propozycji nie było. Były propozycje dla Roja ale nie chciał on walczyć w Niemczech. Darek nie walczył w stanach, ok, ale nie pisz o jego przeciwnikach, że byli z 2 półki, bo oprócz RJJ walczył z całą światową czołówką. Wskaż mi z kim z czołówki swojej wagi nie walczył, jak jesteś kozak
Zresztą co tu porównywać? Gołotę z Michalczewskim? Toż to policzek dla Darka. Acha, chciałbym Ci przypomnieć, że federacja WBO nie jest niemiecka i jest w czwórce najważniejszych pasów. Tek jak i IBF oraz WBA, których to federacji pasy Darek posiadał.
PS. Jeśli argument, że zmienił obywatelstwo czyni go gorszym bokserem, to owszem był
Zainteresowałeś się kiedyś po co to zrobił? Ja się zainteresowałem i wiem. A Twój idol dlaczego wyjechał do USA? Tez nie wiesz? Sorry...