Białko ale czy z Olimpu?
Napisano Ponad rok temu
Piszecie o dietach , i ze jak by nie było to te wszystkie odzywki , suple coś tam dają przy diecie , no wiec tak :
Ja jem wszystko czyli to naco mam ochote , i siła efekty są również wyraznie , wspomne ze nie stosowałem odzywek , slodycze jem sporadycznie ALE jem , moj znajomy z którym cwiczymy po 2h co drugi dzień równiez je wszystko , tak wiec dlaczego diety wprowadzać przy odzywkach?
to pierwsze pytanie , jedziemy dalej:
Myśle o białku i tylko o białku , ponieważ do moich treningów doszła praca bardzo intensywnie wysiłkowa , słyszałem ze opinie miedzy użytkownikami białek są podzielone , ja bym chciał jednak uzyskać konkretną opinie na temat białek olipmu dlaczego akurat te wybrać? a dlaczego nie i inne wybrać?
I jedziemy dalej , jak czytam w dziale zestawy , to nadchodzi pytanie co mi to da że zjem tyle odzywek? Ja myśle że przecież najwazniejszy jest trening i to on czyni mistrza.pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
tutaj może sobie zadać pytanie co to jest dieta? dla jednego przestrzeganiediety wprowadzać przy odzywkach?
określonego schematu żywieniowego a dla drugie jest to snadartem. Więc
jeśli się odzywiasz dobrze czyli takie jakie są założenia, to możesz to nazwać
dieta.
dobry tok myślenia masz! suplementy to tylko DODATEK do treningu i diety.to nadchodzi pytanie co mi to da że zjem tyle odzywek? Ja myśle że przecież najwazniejszy jest trening i to on czyni mistrza.
Bez dobrego treningu nic sie nie zrobi.
Dobra jakość, nie za wysoka cena. Inne też można brać. Kumpel terazMyśle o białku i tylko o białku , ponieważ do moich treningów doszła praca bardzo intensywnie wysiłkowa , słyszałem ze opinie miedzy użytkownikami białek są podzielone , ja bym chciał jednak uzyskać konkretną opinie na temat białek olipmu dlaczego akurat te wybrać? a dlaczego nie i inne wybrać?
stosuje Matrixa i bardzo sobie chwali, cena ok, smak też rozpuszczalność bardzo dobra.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
dawkowanie zależne od braków w diecie
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Zeby teraz tez ktos nie zrozumial mnie zle, ze propaguje styl taki ze "po co jesc, wystarczy jesc byle co i byle kiedy, grunt by pic gainera 5 razy na dzien" - tego nie powiedzialem. Bo gainer w jakims tam stopniu zastepuje posilek, ale ja bym sto razy bardziej wolał zjesc jednak ten posilek. Ale dla odwrócenia sytuacji - tunczyk to bogactwo bialka i dobrych wegli. Ale ja po treningu wole wypic izolat bialka ktory mi sie wchloenie w ciagu prau minut i wegle takie jak maltodekstryna czy glukoza ktore natychmast uzupelnia nieodbor glikogenu niz zjesc tunczyka ktory zabierze troche czasu nim sie strawi (nim sie w pełni strawi to "okno anaboliczne" bedzie zamkniete). Tunczyka wolał bym zjesc jakies 1.5 godziny po treningu.
Tak wiec moim zdaniem suple tez sa bardzo wazne bo one wraz z normalnym pozywieniem tworza DIETE ktora jest bardzo wazna by miec efekty w kulturystyce. Oczywiscie rowniez bardzo wazna sprawa jest trening, ale to juz inna bajka.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
czy uważacie ze to jest zdrowe?
uwazam ze 100 razy zdrowsze jest wypicie szejka proteinowego zrobionego ze zmiksowanego bialka z wodą lub mlekiem niz zjedzenie porcji frytek ociekajacych olejem.