Białko ale czy z Olimpu?
Napisano Ponad rok temu
Piszecie o dietach , i ze jak by nie było to te wszystkie odzywki , suple coś tam dają przy diecie , no wiec tak :
Ja jem wszystko czyli to naco mam ochote , i siła efekty są również wyraznie , wspomne ze nie stosowałem odzywek , slodycze jem sporadycznie ALE jem , moj znajomy z którym cwiczymy po 2h co drugi dzień równiez je wszystko , tak wiec dlaczego diety wprowadzać przy odzywkach?
to pierwsze pytanie , jedziemy dalej:
Myśle o białku i tylko o białku , ponieważ do moich treningów doszła praca bardzo intensywnie wysiłkowa , słyszałem ze opinie miedzy użytkownikami białek są podzielone , ja bym chciał jednak uzyskać konkretną opinie na temat białek olipmu dlaczego akurat te wybrać? a dlaczego nie i inne wybrać?
I jedziemy dalej , jak czytam w dziale zestawy , to nadchodzi pytanie co mi to da że zjem tyle odzywek? Ja myśle że przecież najwazniejszy jest trening i to on czyni mistrza.pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Owocowy napisał
tutaj może sobie zadać pytanie co to jest dieta? dla jednego przestrzeganiediety wprowadzać przy odzywkach?
określonego schematu żywieniowego a dla drugie jest to snadartem. Więc
jeśli się odzywiasz dobrze czyli takie jakie są założenia, to możesz to nazwać
dieta.
Owocowy napisał
dobry tok myślenia masz! suplementy to tylko DODATEK do treningu i diety.to nadchodzi pytanie co mi to da że zjem tyle odzywek? Ja myśle że przecież najwazniejszy jest trening i to on czyni mistrza.
Bez dobrego treningu nic sie nie zrobi.
Owocowy napisał
Dobra jakość, nie za wysoka cena. Inne też można brać. Kumpel terazMyśle o białku i tylko o białku , ponieważ do moich treningów doszła praca bardzo intensywnie wysiłkowa , słyszałem ze opinie miedzy użytkownikami białek są podzielone , ja bym chciał jednak uzyskać konkretną opinie na temat białek olipmu dlaczego akurat te wybrać? a dlaczego nie i inne wybrać?
stosuje Matrixa i bardzo sobie chwali, cena ok, smak też rozpuszczalność bardzo dobra.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
słaby napisał
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
Carlton Leach napisał
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
słaby napisał
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
dawkowanie zależne od braków w diecie
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Zeby teraz tez ktos nie zrozumial mnie zle, ze propaguje styl taki ze "po co jesc, wystarczy jesc byle co i byle kiedy, grunt by pic gainera 5 razy na dzien" - tego nie powiedzialem. Bo gainer w jakims tam stopniu zastepuje posilek, ale ja bym sto razy bardziej wolał zjesc jednak ten posilek. Ale dla odwrócenia sytuacji - tunczyk to bogactwo bialka i dobrych wegli. Ale ja po treningu wole wypic izolat bialka ktory mi sie wchloenie w ciagu prau minut i wegle takie jak maltodekstryna czy glukoza ktore natychmast uzupelnia nieodbor glikogenu niz zjesc tunczyka ktory zabierze troche czasu nim sie strawi (nim sie w pełni strawi to "okno anaboliczne" bedzie zamkniete). Tunczyka wolał bym zjesc jakies 1.5 godziny po treningu.
Tak wiec moim zdaniem suple tez sa bardzo wazne bo one wraz z normalnym pozywieniem tworza DIETE ktora jest bardzo wazna by miec efekty w kulturystyce. Oczywiscie rowniez bardzo wazna sprawa jest trening, ale to juz inna bajka.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu

Owocowy napisał
czy uważacie ze to jest zdrowe?
uwazam ze 100 razy zdrowsze jest wypicie szejka proteinowego zrobionego ze zmiksowanego bialka z wodą lub mlekiem niz zjedzenie porcji frytek ociekajacych olejem.