Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą zadzialac?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

stroke
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna

Napisano Tydzień temu

Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą zadzialac?

Orientujecie się czy tabletki na erekcje bez recepty mogą działać? Jestem młodym facetem, mam 22 lata i problemy z erekcją. Od prawie 4 miesięcy i jest coraz gorzej. Partnerka zxaczyna się denerwowac,że to jej wina i pewnie mi się nie podoba. A tak nie jest. Podoba mi się tylko po prostu potrzebuję długiego czasu aby penis stanąl albo opada w trakcie. To,że opada w trakcie jeszcze bardziej mnie stresuje i nie ma opcji aby ponownie stanął. Zastanawiałem się nad tabletkami bez repepty ale cy działają? Czy trzeba od razu brać sildenafil?

• 0

raber
  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
1
Neutralna

Napisano Tydzień temu

Re: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą zadzialac?
Myślę,że nie ma konieczności.
Spróbuj sobie jak na Ciebie działają albo cum on albo Viamen. To i to jest dobre z tym, że man tabs bierze się mniej więcej tak jak viagrę czyli jedną tabletkę przed seksem. A cum on codziennie, efekt jest po jakimś czasie ale jest trwały. Robiłeś sobie badania na testosteron? Liczy się również to czy się nie stresujesz bo w wielu przypadkach problem z erekcją może mieć podłoże psychiczne,

• 0

stroke
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna

Napisano Tydzień temu

Biorę pod uwagę,że jest to stres ale jak tutaj się nie stresować jak penis na początku nie chce stawać, potem w połowie seksu robi się flak a laska strzela focha. Nie ma opcji. Nawet seksu mi się teraz odechciewa. Testosteron badałem i jest ok. Dietę wydaje mi się mam dobrą. Wiadomo,ze raz na jakiś czas zdarza mi się wszamać jakiegoś burgera ale na pewno nie jest to codziennie. Zamówilem ostatecznie te man tabs, drogie ale liczę na to,ze pomogą.

• 0

raber
  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
1
Neutralna

Napisano 6 dni temu

Jak nie pomogą to spróbuj inne. Na jedną osobę działają lepiej jedne tabletki, na drugą inne. Trzeba dobrać sobie odpowiednie.Dlatego też napisałem Ci tutaj o dwóch rodzajach. Jeszcze przypomniały mi się jedne Penis complete. Tych akurat sam nie brałem ale czytałem na innym wątku ( chyba nawet na tym forum), że bardzo sobie je również zachwalali.

• 0

stroke
  • Użytkownik
  • Pip
  • 21 postów
0
Neutralna

Napisano 6 dni temu

Przyszły i działają! Wziąłem na początku jedna tabletkę i penis stał przez praktycznie 2 godziny, teraz biorę pół i jest optymalnie. Kurczę, mam tylko nadzieję,ze się od nich nie uzależnię ;/

• 0

raber
  • Użytkownik
  • Pip
  • 26 postów
1
Neutralna

Napisano 5 dni temu

Akurat skład jest bezpieczny i nieszkodliwy. L arginina jest przebadanym składnikiem i to nawet bardzo dobrze, tak wiec nie ma opcji aby Ci to zaszkodziło.

• 0