Gain Bolic+WPC80+N2+Carbo
Napisano Ponad rok temu
- Gain Bolic 6000- 4kg
- WPC 80- 900g
- Nitrobolon2
- Carbo
To mój drugi cykliczek Wcześniej miałem monster mass, Mega Caps 1250, carbo. Z dietą stosowaną w 70% udało mi się przytyć 4kg. Teraz chciałbym załapać z 5kg, ale każdy gram będzie mnie zadowalał. Staż na profesjonalnej siłowni to ponad pół roku, wcześniej siłownia w piwinicy. Ćwiczę 3 razy w tyg, trening masówka, nie pije, nie pale Co do odżywek to chciałbym dostać poradę jak to mam poprawnie stosować i w jakich ilościach. Dieta oczywiście
będzie (teraz pracuje na budowie to nie ma jak)?? Wcześniej kretkę brałem rano na czczo i po treningu, gainer przed 1h i po treningu, carbo po treingu. Z góry thx za poradę
Napisano Ponad rok temu
Nitobolon II- 700g
A więc drodzy specjaliści ?
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
i po kiego chuja kupiłeś osobno białko i wegle, i do tego gainer?;/ kup olimp mega capsy mono.. i bierz 4 tab rano na czczo a reszte gainer wegle bialko według braków w diecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Proszę o pomoc osoby, które się naprawdę na tym znają i potrafią doradzić zamiast piadolić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
2. dawkowanie nb2 masz na opakowaniu
3. jak wiesz lepiej co dla ciebie dobre to po co pytasz
4. tu sie nikt na tym nie zna
Napisano Ponad rok temu
N2 wiem jak brać, czyli na czczo i po treningu ale z kolei jak to łączyć z gainerem. Na opakowaniu n2 napisane, żeby w ciągu 30 min nie brać żadnych produktów zawierających białko. To jak w takiej sytuacji mam brać gainera po treningu, albo na czczo jak wypada wlać w siebie białko ??
Czyli radzicie mi odstawić Carbo ??
ps nie ja wiem lepiej tylko forumowicze, którzy się wypowiadają w tematach jak zdobyć masę. (kupic gainera, białko, carbo, mieć diete i kreatyne albo stacka) !!!
Pozdrawiam kolegów
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedną z tych porcii bierz przed treningiem bo to typowy stack przedtreningowy...N2 wiem jak brać, czyli na czczo i po treningu
Spokojnie mozesz laczyc bialko z kreatyna, to ze bialko pogarsza wchlanianie kretki to juz dawno obalony mitNa opakowaniu n2 napisane, żeby w ciągu 30 min nie brać żadnych produktów zawierających białko. To jak w takiej sytuacji mam brać gainera po treningu, albo na czczo jak wypada wlać w siebie białko ??