Coś na koncentracje podczas treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Sen, gdy chodziłem do szkoły myślałem że 8h snu mi wystarczy. Ale na siłce nic mi się nie chciało gdy zaczełem opuszczać pierwsze godziny i spałem po 10h treningi odrazu stały się dużo lepsze Taka prawda jeżeli się nie wyśpisz to nawet 100kaps Life Energgy Ci nie pomoże ani 10l Tigera.
2. Ograniczenie węglowodanów prostych przed treningiem. Węglowodany proste szybko podnoszą poziom cukru we krwi po czym szybko następuje jego spadek. Po czym stawałem się bardzo senny. Kiedyś lubiałem wypić sobie Carbo Olimpa przed treningiem co także nie pomagało mi w treningach. Gdy przestałem pić Carbo a przed treningiem zażywałem jednynie węglowodany złożone było znacznie lepiej.
Albo tak jak pisze Bikerider możliwe że przetrenowanie Ciebie dopada. Jeżeli masz problemyz tą koncentracją to Life energgy powinno pomóc w ostateczności.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja miałem podobnie, ale znalazłem 2 przyczyny po wyeliminowaniu których treningi stały się dużo lepsze.
1. Sen, gdy chodziłem do szkoły myślałem że 8h snu mi wystarczy. Ale na siłce nic mi się nie chciało gdy zaczełem opuszczać pierwsze godziny i spałem po 10h treningi odrazu stały się dużo lepsze Taka prawda jeżeli się nie wyśpisz to nawet 100kaps Life Energgy Ci nie pomoże ani 10l Tigera.
2. Ograniczenie węglowodanów prostych przed treningiem. Węglowodany proste szybko podnoszą poziom cukru we krwi po czym szybko następuje jego spadek. Po czym stawałem się bardzo senny. Kiedyś lubiałem wypić sobie Carbo Olimpa przed treningiem co także nie pomagało mi w treningach. Gdy przestałem pić Carbo a przed treningiem zażywałem jednynie węglowodany złożone było znacznie lepiej.
Albo tak jak pisze Bikerider możliwe że przetrenowanie Ciebie dopada. Jeżeli masz problemyz tą koncentracją to Life energgy powinno pomóc w ostateczności.
Teraz mam wakacje, więc staram zapewnić sobie 9h snu. Wydaje mi się, że właśnie to działa odwrotnie niż powinno się wydawać. Gdy chodziłem do szkoły to spałem po 6h a jednak pod wieczór miałem siłe i chęci do ćwiczeń i wszystko było ok. Teraz jak jest gorąco, praktycznie wszystkie siły ze mnie opadają, niby wykonuje ćwiczenia, ale czuje takie zmęczenie, dekoncentracje. Spróbuje tak jak mówisz life energy, jeszcze jutro przed treningiem walne tigera, zobaczymy czy coś zadziała. Ps. może to ważne, ale niogdy nie pije kawy, i żadko kiedy wypijam jakies srodki które zawierają kofeine, a po mimo tego, czasem 4puszki tigera na mnie nie działają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mrc, bo organizm lepiej sie regeneruje spiąc wieczorem (czyt: od godzinny 20), niz w godzinna porannych
Zrobiłem taki mały test. Wieczorem dałem wycisk brzuszkowi, i bylem na 100% przekonany, że rano będą zakwasy. Wstałem więc wczesnie rano (godzina 6 z groszami) i sprawdzam... i NIC, brzusio git, zadnych zakwasów, więc kłade się dalej spac. Budze się o godzinie 10 i nagle spinam brzuch i masakra- takie zakwasy , że sie podnieść nie mogłem. Nie mam pojęcia czemu w ciągu 4 godzin się zrobiły takie zakwasy jak o 6 rano nic nie było
Napisano Ponad rok temu
Może za mało wody? Ile wypijasz na dobę?(...)Teraz jak jest gorąco, praktycznie wszystkie siły ze mnie opadają, niby wykonuje ćwiczenia, ale czuje takie zmęczenie, dekoncentracje.(...)
Napisano Ponad rok temu
Może za mało wody? Ile wypijasz na dobę?(...)Teraz jak jest gorąco, praktycznie wszystkie siły ze mnie opadają, niby wykonuje ćwiczenia, ale czuje takie zmęczenie, dekoncentracje.(...)
To troszke pomaga, bo jak wyżłopie 5L na dzień to treningi idą troche lepiej, ale więcej już wypić nie moge bo mnie zatyka , poza tym starsza się drze, że codziennie musi latać po baniak 5Lwody bo tak żłopie