Kreta tylko w dt
Napisano Ponad rok temu
tak sie zastanawialem ostatnio jakby brac krete tylko w dt bo tylko w te dni nasz organizm jest pobudzony bardziej niz w inne dni porcje tez zazwyczaj bierzemy wieksze niz na opakowaniu to czy oplaca sie brac w dnt wogole? zapraszam do dyskusji a mzoe ktos juz bral tylko w dt?
Napisano Ponad rok temu
a reszte normalnie
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
wal jedną porcje lub nawet pół porcji- tyle styka. według mnie chodzi głównie o to, aby dostarczać organizmowi w sposób ciągły kreatyne (nasycenie organizmu)brac w dnt
Napisano Ponad rok temu
Ramzes17, Ja se teraz zajadam mono tylko i wylacznie po silce 7-8g ile sie sypnie.
A czy rosne ciezko powiedziec, bo przerwy od cyklu chyba mialem 4 czy 5 tyg.
W inne dni nie jem bo mi sie nie chce- zbyt leniwy jestem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-swietny antykatabolik
-zwieksza synteze bialka na dzien
Na pewno na plus
Napisano Ponad rok temu
co do krety na czczo:
-swietny antykatabolik
tak????
A ja bidny całe życie byłem w nieświadomosci ze białko...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
logiczne jest ze i kreatyne rowniez brac trzeba w nt, z prostego powodu wprowadza ona przeciez cialo w stan anabolizmu
to sie zgadza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to chcesz pobudzac organizm w kratke co drugi dzien ? koks jak sie bierze to tez tylko w treningowy ?? troszke logiki masz dzieki dawką w dzien nietreningowy stałe stezenie we krwi, utrzymujesz dzieki temu anabolizm.kreta jedynie pobudza do rosniecia
bzdury na kółkach na których jezdzi rower efekt anaboliczny tj. synteza białek, wydzielanie IGF-1 i inne bodźce anaboliczne trwają 36-48 godzin po treningu. Uszkodzone białka regenerują się nawet i do kilku dni. Nawet po tygodniu przerwy od ćwiczeń można "znaleźć" jeszcze regenerująca się włókna. dlatego niema czegos takiego jak inna dieta w dzien treningowy i inna dieta w dzien nietreningowy gdzie niemialby organizm "strat energetycznych". daje ci to jasny obraz ze dieta jest jedna bez wzgledu czy to dzien treningowy czy wolny od treningu (kalorycznosc bo wspomniales o stratach energetycznych, a mimo to kcl jemy tyle samo)poza tym w dnt juz organizm nie jest zmuszany do wysilku nie ma takich strat energetycznych i nie potrzebuje doladowan
jasne ze brac, wejdz do dzialu doping i zapytaj sie czy ktos lyka metke czy winko tylko w treningowy to cie wysmieja anabolizm ma byc ciagle podtrzymany na wysokim poziomie, a stezenie przyjmowanej substancji tu kreatyny ma byc stale, nie w kratkebrac czy nie
no jak dla mnie jest kreatyna i stacki sa juz od tylu lat na rynku ze jakos nikt nie wymyslil rewolucji dawkowania poza Toba zeby brac tylko w treningowya temat nie jest glupi
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu