Cykl do oceny
Napisano Ponad rok temu
Przygotowuje się do cyklu który mam zamiar zacząc od lutego.
Na pierwszy cykl mam zamiar kupic to :
- Swole V.3 - 830 g [[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
- Dibencozide Force 100 kaps. [[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak to zjem mam zamiar kupic :
- Nitrobolon 2 700g [[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
LUB
- Massacra 1375g [[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
- Mass XXL 3000g [[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Do oceny
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
na 1 cykl mono.
Mono to ja już zjadłem i czułem się tak jak przed zjedzeniem czyli nadal nic.
Miałem : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jedno opakowanie superdrolu poszło całe (60caps) a w drugim miałem 25caps. Zostało mi kreatyny z dextroza na jakieś 3 dni.
Po 25 capsach superdrolu miałem niesamoite rezultaty (miałem niedowage dlatego) po nastepnym nic nie poczułem, tak samo jak i po krecie nic nie poczułem.
Dlatego chce kupic mocniejsza kreatynę. Co Wy na to ? (chodzi mi o to co wypisałem na początku)
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Keep Pumping
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mono to ja już zjadłem i czułem się tak jak przed zjedzeniem czyli nadal nic.
Miałem : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jedno opakowanie superdrolu poszło całe (60caps) a w drugim miałem 25caps. Zostało mi kreatyny z dextroza na jakieś 3 dni.
Po 25 capsach superdrolu miałem niesamoite rezultaty (miałem niedowage dlatego) po nastepnym nic nie poczułem, tak samo jak i po krecie nic nie poczułem.
Dlatego chce kupic mocniejsza kreatynę. Co Wy na to ? (chodzi mi o to co wypisałem na początku)
moze Cie superdrol zablokowal i pozniej juz nic nie szlo. niektorych blokuje juz po 4 tygodniach. Po cyklu na PH kreatyna moze podtrzymac mase, a raczej juz nie bedzie masowac. Ale i tak podstawa jest odblok.
Napisano Ponad rok temu
Najpierw napisz co brałeś wcześniej i kiedy był ostatni cykl
Jakieś parę miesięcy temu brałem superdrol. Teraz jadę na tej kreatynie co widac i już mi się kończy.
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
moze Cie superdrol zablokowal i pozniej juz nic nie szlo. niektorych blokuje juz po 4 tygodniach. Po cyklu na PH kreatyna moze podtrzymac mase, a raczej juz nie bedzie masowac. Ale i tak podstawa jest odblok.
Ile takie zablokowanie może trwac ?
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Ile takie zablokowanie może trwac ?
to zalezy w jakim stopniu, nie chce podawac dokladnej liczby tygodni bo to zalezy od wielu czynikow. jesli wzioles 85 tabletek to na 100% Cie zablokowalo. Jesli jestes zablokowany to powinienes czuc dolegliwosci zwiazane z tym ze jadra nie produkuja wlasnego testosteronu czyli zmniejszony popet sexualny, zmniejszone jadra, wacek nie sprawny, i brak efektow na silowni a nawet spadki. jesli jestes mocno zablokowany to potrzebny bedzie clomid i jakies pct. jesli w mniejszym stopniu to wystarczy PCT np. novedex XT i jakies tribulus i ZMA
Napisano Ponad rok temu
to zalezy w jakim stopniu, nie chce podawac dokladnej liczby tygodni bo to zalezy od wielu czynikow. jesli wzioles 85 tabletek to na 100% Cie zablokowalo. Jesli jestes zablokowany to powinienes czuc dolegliwosci zwiazane z tym ze jadra nie produkuja wlasnego testosteronu czyli zmniejszony popet sexualny, zmniejszone jadra, wacek nie sprawny, i brak efektow na silowni a nawet spadki. jesli jestes mocno zablokowany to potrzebny bedzie clomid i jakies pct. jesli w mniejszym stopniu to wystarczy PCT np. novedex XT i jakies tribulus i ZMA
Hmm... a rozmiary wacka ? Ma to jakiś wpływ na rozmiary ? Tzn spadki na siłowni miałem ale powoli wracam do formy wiec wydaje mi się, że organizm sam się odblokował ...
A wracając do tematu to co powiedzie na pierwszy cykl ? Bo chciałbym już coś kupic.
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Ma dobry skład,a co ważniejsze TT jest standardyzowany do 20% priotodoksyn
Napisano Ponad rok temu
Z supli na odblok i tow miare tanich jest Erekton:
Przeczytałem, że to jest na problemy z erekcja, a u mnie z tym wszystko jest ok ...
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisz jakie robiles cykle i czy po tym zapodałeś sobie na odblok "Erekton"Z supli na odblok i tow miare tanich jest Erekton:
Sprzedawać to jedno ale doradzać to zupełnie inna sprawa ! Proszę jak to coś ma dobry skład to nawet nie lezalo kolo czegos co ma dobry sklad .Dobra to ma nazwe
Nie wiem oczym wy piszecie ? jak nie zrobił odbloku to już po ptakach ... nie mozna sie odblokowac po jakimś czasie
Ja pier ..kto wam wciska te prohormony !!! dziwne wziolem prohormon a teraz nic nie idzie ! Czy wy wogole macie pojecie na czym polega ten sport ? czy ktos słyszał o tym ze sport to zdrowie ? no napewno nie w tym przypadku ... kupujecie ph za 100zl i jazda ... tylko na dodatki za 1000 zl juz nie starcza . Chcesz szybkiej masy to zacznij sie kluc a nie ph (oszukiwanie samego siebie- ze niby ja nie biorę).Szkoda tylko ze nie widzisz jak wyglądać będą twoje bebechy za jakiś czas ..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisz jakie robiles cykle i czy po tym zapodałeś sobie na odblok "Erekton"
Sprzedawać to jedno ale doradzać to zupełnie inna sprawa ! Proszę jak to coś ma dobry skład to nawet nie lezalo kolo czegos co ma dobry sklad .Dobra to ma nazwe
Nie wiem oczym wy piszecie ? jak nie zrobił odbloku to już po ptakach ... nie mozna sie odblokowac po jakimś czasie
Ja pier ..kto wam wciska te prohormony !!! dziwne wziolem prohormon a teraz nic nie idzie ! Czy wy wogole macie pojecie na czym polega ten sport ? czy ktos słyszał o tym ze sport to zdrowie ? no napewno nie w tym przypadku ... kupujecie ph za 100zl i jazda ... tylko na dodatki za 1000 zl juz nie starcza . Chcesz szybkiej masy to zacznij sie kluc a nie ph (oszukiwanie samego siebie- ze niby ja nie biorę).Szkoda tylko ze nie widzisz jak wyglądać będą twoje bebechy za jakiś czas ..
Nie wiem co to ma byc ale wyczuwam jakieś żale w moim kierunku. Piszesz o czyms co Cię nie powinno interesowac. Zobacz pierwszy temat i po prostu mi doradz, jeżeli nie wiesz co to najlepiej nie odpisuj bo robi się z tego offtopic. PH dałby bardzo dużo, nie odblokowałem się po nim bo jakoś idę do góry (chwilowo bez supli) i nie mam z niczym problemów.
Wracając do tematu, na pierwszy cykl będą te suple co podałem ?
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Dibencozide Force 100 kaps.
Dobre to jest czy nie ? Opłaca się zamówic czy nie ?
Robert Burneika