...Moje dolegliwości - stawy...
Napisano Ponad rok temu
PRZYGODY Z LEKARZAMI:
Oczywiście, gdy zaczęły się owe problemy udałem się do lekarza rodzinnego. Standardowo wyniki i skierowanie do reumatologa. Reumatolog wysłał mnie ma kolejne badania i stwierdził, że nie widzi problemu na podłożu reumatycznym. Moje dolegliwości nie przeszły obojętnie rodzicom i pojechaliśmy do prywatnego reumatologa. Za 100zł dowiedziałem się że nic mi nie jest ;] Kolejna wizyta była u lekarza sportowego który powiedział że stawy mam ołkej i wypisał mi siarczan glukozaminy, oraz lek od osteporozy – nie odczułem żadnych popraw, podczas kuracji tymi lekami doszło do problemów z barkami.
TRENINGI:
Choroba dała się we znaki podczas cyklu kreatynowego (na zwykłym mono). Początkowo myślałem, że jest to zwykłe przetrenowanie, byłem zmuszony zaniechać cykl. Po 2 tygodniach obijania się w domu nadeszły problemy z plecami. Powrót na siłownie wyglądał następująco: dobra rozgrzewka i lajtowy trening regeneracyjny. Na drugi dzień po treningu było naprawdę źle, dokuczały mi bóle stawów. W chwili obecnej chodzę na siłownie domową, ponieważ mój trening wygląda wręcz śmiesznie. Głownie się rozciągam i robię podstawowe ćwiczenia na daną partie samym gryfem.
NA CHWILĘ OBECNĄ:
Na chwilę obecną jestem zdesperowany i pisze ten artykuł w dziale „doping”. Działania lekarzy i moje nie przynoszą żadnego skutku i to spowodowało rozmyślanie nad cyklem leczniczym przy pomocy sterydów. W środku dnia musze spać min. 3h ponieważ czuję że moje ciało jest zmęczone. Bule doprowadziły do wyeliminowania jakiegokolwiek sportu z mojego aktywnego niegdyś życia Z góry napiszę, że od zawsze miałem wstręt do takiego typu używek i z treningu czerpałem same przyjemności. Napiszę również, że nie spełniam wymagań wiekowych (jedynie 18-tka na karku) oraz mój starz na siłowni też nie jest wybitnie duży (7 miesięcy).
Tak więc kieruje do was pytanie „co byście mi poradzili ?”. Proszę abyście nie odsyłali mnie do innych postów, bo na pewno je przeczytałem Z góry dziękuje osobom które z chęci pomocy udzieliły się w tej sprawie .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to spróbuj normalny kolagen najpierwBoldenon (który podnosi syntezę kolagenu)
Robiłeś se jakieś badania na kości ?
Nie wiem jak to się fachowo zwie ale właśnie na jakość czy cuś...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
idź do szpitala od razu jak ci podstawowi lekarze nie wiedzą co ci jest
i niech ci porobią badania i prześwietla
koks ci tylko podniesie ciśnienie, zwiekszy masę ciała, i z twoja psychika zrobi tak ze
bedziesz jeszcze wiekszym desperatem niz jesteś
Napisano Ponad rok temu
na twoim miejscu za koks bym sie nie lapal, z tego co mi wiadomo to pomaga on tylko w chorobach miesni, zreszta jesli uwazasz, ze to sluszna droga zawsze mozesz spytac sie lekarza wkoncu oni przypisuja takie rzeczy na recepte ale tak jak napisal Dacs... jestes pewien, ze twoja psychika poradzilaby sobie z koksem ? w skrajnych przypadkach to moze prowadzic nawet do samobojstw...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i niech ci porobią badania i prześwietla